Silja Kantanen ja Ella Mäkelä, kaksi omaa kasvattia, Kirittärien harjoitusryhmään

 – Superpesis, Yleinen

2.10.2016 Kirittäret nostaa kaksi omaa kasvattiaan kauden 2017 superpesisjoukkueen harjoitusryhmään. Päättyneellä kaudella Jyväskylän Pesis ry:n C-tytöissä ja suomensarjan joukkueissa pelannut Silja Kantanen (synt.vuonna 2000) ja Ella Mäkelä (synt.1998) ovat mukana rakenteilla olevassa ryhmässä. Mäkelä pelasi päättyneellä suomensarjan lisäksi seuran b-tytöissä. ”Näemme molemmissa pelaajissa potentiaalia kehittyä naisten superpesispelaajiksi. He ovat monipuolisia sisäpelaajia ja ovat pelanneet ulkopelissä hyvinkin […]

2.10.2016

Kirittäret nostaa kaksi omaa kasvattiaan kauden 2017 superpesisjoukkueen harjoitusryhmään. Päättyneellä kaudella Jyväskylän Pesis ry:n C-tytöissä ja suomensarjan joukkueissa pelannut Silja Kantanen (synt.vuonna 2000) ja Ella Mäkelä (synt.1998) ovat mukana rakenteilla olevassa ryhmässä. Mäkelä pelasi päättyneellä suomensarjan lisäksi seuran b-tytöissä. 
”Näemme molemmissa pelaajissa potentiaalia kehittyä naisten superpesispelaajiksi. He ovat monipuolisia sisäpelaajia ja ovat pelanneet ulkopelissä hyvinkin monella eri pelipaikalla. Sekä Ella että Silja pelaavat ensi kaudella myös Kirittärien b-tytöissä tyttöjen superpesistä”, seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. 
Viimeaikaisia uutisia