Emma Nieminen Vuoden pelaaja

 – Superpesis, Yleinen

2.10.2016 Kirittäret putsasi palkintopöydänKirittärien Emma Nieminen valittiin vuoden naispesäpalloilijaksi lauantaina pidetyssä kauden päätösgaalassa. Niemisen huippukausi huomioitiin myös muilla palkinnoilla, kun hänet palkittiin kultaisella räpylällä(paras ulkopelaaja), kultaisella mailalla(paras sisäpelaaja) ja kultaisella kypärällä. ”Paljon tuli toki erilaisia palkintoja ja ne tuntuvat hyvältä, mutta kaikkein tärkein on kuitenkin joukkueena voitettu Suomen mestaruus”, Emma hehkui tyytyväisyyttä. Kirittärien mestarijoukkueen lukkari Noora […]

2.10.2016

Kirittäret putsasi palkintopöydänKirittärien Emma Nieminen valittiin vuoden naispesäpalloilijaksi lauantaina pidetyssä kauden päätösgaalassa. Niemisen huippukausi huomioitiin myös muilla palkinnoilla, kun hänet palkittiin kultaisella räpylällä(paras ulkopelaaja), kultaisella mailalla(paras sisäpelaaja) ja kultaisella kypärällä. ”Paljon tuli toki erilaisia palkintoja ja ne tuntuvat hyvältä, mutta kaikkein tärkein on kuitenkin joukkueena voitettu Suomen mestaruus”, Emma hehkui tyytyväisyyttä. 
Kirittärien mestarijoukkueen lukkari Noora Patrikainen valittiin vuoden lukkariksi ja pelinjohtaja Nalle Viljanen vuoden pelinjohtajaksi. Pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Kirittärien Virpi Hukka. 
Viimeaikaisia uutisia