Jukka-Pekka Karttunen Kirittärien pelinjohtajaksi

 – Superpesis, Yleinen

29.9.2016 Emma Sallinen Viinijärveltä Jyväskylään Kolme edellistä kautta Kankaanpään Mailan miesten superpesisjoukkueen pelinjohtajana toiminut Jukka-Pekka Karttunen on tuoreen Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien uusi pelinjohtaja naisten Superpesiksessä. Jyväskylässä asuvan Karttusen ja Kirittärien välinen sopimus on muotoa 1+2 vuotta.”Kun Kirittäret lähti kauteen 2016, niin silloin luotiin jo katseet pisemmälle tulevaisuuteen. Meillä oli aivan selkeä tavoite voittaa Suomen […]

29.9.2016

Emma Sallinen Viinijärveltä Jyväskylään

Kolme edellistä kautta Kankaanpään Mailan miesten superpesisjoukkueen pelinjohtajana toiminut Jukka-Pekka Karttunen on tuoreen Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien uusi pelinjohtaja naisten Superpesiksessä. Jyväskylässä asuvan Karttusen ja Kirittärien välinen sopimus on muotoa 1+2 vuotta.
”Kun Kirittäret lähti kauteen 2016, niin silloin luotiin jo katseet pisemmälle tulevaisuuteen. Meillä oli aivan selkeä tavoite voittaa Suomen mestaruus ja saada siinä myös kruunu todella ansiokkaalle pitkäaikaiselle pelinjohtajallemme ”Nalle” Viljaselle ja hänen meriittilistaan yksi kultamitali lisää. Minä ja kaikki Kirittärissä toivomme, että Nalle olisi Kirittärien mukana, kun rakennamme seuran organisaatiota vastaamaan tuleviin haasteisiin. Niin seurajohtajan kuin pelinjohtajankin kartoitus lähti jo kesällä liikkeelle. Molemmissa pääsimme seuran kannalta hyvään ratkaisuun ja olemme hyvässä aikataulussa tulevan kauden rakentamisessa”, Jyväskylän Pesis ry:n (Kirittärien) puheenjohtaja Veikko Lahtinen toteaa.
”Kolme vuotta toisella puolella Suomea oli mielenkiintoinen ja antelias projekti josta minulle jäi paljon oppia, mutta loppua kohden varmistui myös ajatus siitä, että haluan lähemmäs omaa kotia. Pesisihmisenä halusin kuitenkin jatkaa lajin parissa, joten sopimuksen tekeminen oli helppoa. Siirtyminen naispesäpallon pariin tuo tietenkin omat uudet juttunsa minulle, vaikka menneiltä vuosilta on muutaman vuoden ajalta tuttua sekin homma. Tämä on kiehtova mahdollisuus, jossa pääsen tekemään töitä nuorentuneen joukkueen kanssa, josta löytyy kuitenkin myös Suomen parhaita yksilöitä” tuumii innolla mestarijoukkueen vaativaan pelinjohtajan tehtävään astuva Jukka-Pekka Karttunen.

Emma Sallinen,21v, siirtyy Kirittärien joukkueeseen Viinijärveltä 1+1 vuotisella sopimuksella. Sallinen on pelannut etukentällä aiemmin yhden täyden kauden Superpesiksessä. Hän opiskelee Jyväskylän yliopistolla puheviestintää ja sikäli hänen siirtymisensä Kirittäriin on hyvin luonnollinen ratkaisu.
”Emma tuo osaamistaan Kirittäriin paitsi pelikentälle, niin myös viestintään. Olemme sopineet hänen kanssaan myös siitä, että hän osallistuu vahvasti seuran media- ja viestintätoiminnan kehittämiseen”, Kirittärissä 1.10.16 seurajohtajana aloittava Petri Kaijansinkko kertoo. Emma Sallinen on innoissaan Kirittärien tarjoamasta monipuolisesta mahdollisuudesta. ”Koulun, töiden ja pesäpallon yhdistäminen käy täällä helpoiten. Odotan innolla kokonaan jyväskyläläistymistäni. Haluni kehittyä paremmaksi pelaajaksi on kova ja Kirittäret tarjoaa tähän varmasti sarjan parhaan mahdollisuuden” , Emma sanoo.

Tyttöjen Superpesiksessä pelaavien Kirittärien b-tyttöjen pelinjohtajana tulee toimimaan tulevalla kaudella seurajohtajan työn ohessa Petri Kaijansinkko. ”Teemu Körkön siirtyessä urallaan eteenpäin ja uusiin upeisiin haasteisiin, katsoimme että allekirjoittaneen kokemusta pyritään hyödyntämään tulevaisuuden kannalta tärkeiden nuorten pelaajien kehittäjänä”, Kaijansinkko toteaa omasta roolistaan Kirittärien urheilullisella puolella.

Viimeaikaisia uutisia