Vilma Mäkelä ja Jessi Vatanen palaavat Kirittäriin

 – Superpesis, Yleinen

26.9.2016 Naisten Suomen Mestaruuden viikko sitten voittanut Kirittäret on solminut pelaajasopimukset kahden oman kasvattinsa kanssa. Jyväskylään palaavat -96 syntyneet Vilma Mäkelä ja Jessi Vatanen. Mäkelä pelasi kaksi edellistä kautta superpesistä Lappeenrannassa ja Vatanen päättyneen kauden Raumalla. Molempien pelaajien sopimuksessa on koeaika 1.4.17 saakka. Vilma Mäkelän sopimus on kaksivuotinen ja Jessi Vatasen yksivuotinen. ”On hienoa palata kotikaupunkiin […]

26.9.2016

Naisten Suomen Mestaruuden viikko sitten voittanut Kirittäret on solminut pelaajasopimukset kahden oman kasvattinsa kanssa. Jyväskylään palaavat -96 syntyneet Vilma Mäkelä ja Jessi Vatanen. Mäkelä pelasi kaksi edellistä kautta superpesistä Lappeenrannassa ja Vatanen päättyneen kauden Raumalla. Molempien pelaajien sopimuksessa on koeaika 1.4.17 saakka. Vilma Mäkelän sopimus on kaksivuotinen ja Jessi Vatasen yksivuotinen. 
”On hienoa palata kotikaupunkiin ja Kirittäriin, päästä harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa ja laadukkaassa valmennuksessa”, pelaajat toteavat tyytyväisinä. 
Viimeaikaisia uutisia