Emma Nieminen ja Virpi Hukka jatkavat Kirittärissä, Mari Mantsinen uusi lukkari.

 – Superpesis, Yleinen

6.10.2016 Vuoden naispesäpalloilijaksi valittu Emma Nieminen,24, jatkaa myös ensi kaudella hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä. Emma palkittiin Superpesiksen palkintogaalassa myös kultaisella mailalla,räpylällä ja kypärällä.  Hänelle tuleva kausi on neljäs Kirittärissä.”Jyväskylässä on ollut hyvä olla. Nyt myös siviilielämän asiat tekivät päätöksestäni helpon. Joukkueessa on aina ollut hyvä henki ja on mukavaa saada nuoria ja lahjakkaita […]

6.10.2016

Vuoden naispesäpalloilijaksi valittu Emma Nieminen,24, jatkaa myös ensi kaudella hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä. Emma palkittiin Superpesiksen palkintogaalassa myös kultaisella mailalla,räpylällä ja kypärällä.  Hänelle tuleva kausi on neljäs Kirittärissä.
”Jyväskylässä on ollut hyvä olla. Nyt myös siviilielämän asiat tekivät päätöksestäni helpon. Joukkueessa on aina ollut hyvä henki ja on mukavaa saada nuoria ja lahjakkaita pelaajia rinkiin” , Emma perustelee yksivuotisen jatkosopimuksensa tekoa.

Myös naisten superpesiksen pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Virpi Hukka,25, jatkaa Kirittärissä. Etenijäkuningattaruuden tälläkin kaudella voittanut Hukka teki yksivuotisen jatkosopimuksen ja tuleva kausi on myös hänelle neljäs Kirittärissä. ” Olen viihtynyt täällä hyvin, asiat hoituu ja täällä on erinomaiset mahdollisuudet harjoitella, kehittyä ja menestyä” , Virpi hehkuttaa.

Kirittärien uusi lukkari on 21-vuotias Mari Mantsinen. Hän on pelannut superpesistä aiemmin Viinijärvellä ja Tampereella. Hänen sopimuksensa Kirittärien kanssa on muotoa 1+1-vuotinen. 
”Sopimusta ei tarvinnut pitkään miettiä, sillä Kirittäret on loistava mahdollisuus kehittyä pelaajana. Odotan innolla talviharjoituskautta ja kesän pelejä” myös juniorivalmennukseen Kirittärissä osallistuva Mari toteaa.
Lukkarin hankinta tuli Kirittärille ajankohtaiseksi, kun aiemmin joukkueessa lukkaroinut Noora Patrikainen päätti siirtyä Etelä-Karjalaan, kuten myös hänen Jyväskylän Kirissä pelannut avomiehensä Miikka Matikka. ”Elämä on täynnä valintoja, arvostamme Nooran päätöstä ja kiitämme häntä hienoista vuosista kasvattajaseurassaan. Meidän ykkösvaihtoehto tässä muuttuneessa tilanteessa oli juuri Mantsinen ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme hänen kaltaisen lahjakkuuden joukkueeseemme”, Kirittärien seurajohtaja Petri  Kaijansinkko taustoittaa.

Viimeaikaisia uutisia