Laura Määttä jatkaa Kirittärissä

 – Superpesis, Yleinen

8.10.2016 Laura Määttä,23, jatkaa naisten superpesiksen hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä myös kaudella 2017. Määttä ja Kirittäret tekivät lauantaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Laura Määttä toi päättyneellä runkosarjassa 25 juoksua ollen etenijätilaston 14., kärkilyöntien onnistumisprosenteissa hän oli sarjan 12.”Ei ollut hankalaa tehdä päätöstä jatkamisesta Kirittärissä. Haluan olla mukana kunnianhimoisessa ja menestyvässä joukkueessa, joka on täynnä […]

8.10.2016

Laura Määttä,23, jatkaa naisten superpesiksen hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveissä myös kaudella 2017. Määttä ja Kirittäret tekivät lauantaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Laura Määttä toi päättyneellä runkosarjassa 25 juoksua ollen etenijätilaston 14., kärkilyöntien onnistumisprosenteissa hän oli sarjan 12.
”Ei ollut hankalaa tehdä päätöstä jatkamisesta Kirittärissä. Haluan olla mukana kunnianhimoisessa ja menestyvässä joukkueessa, joka on täynnä loistavia persoonia”, Laura tuumii tyytyväisenä.

Viimeaikaisia uutisia