Marjukka Urpelainen jatkaa Kirittärissä

 – Superpesis, Yleinen

13.10.2016 Marjukka Urpelainen, 27, jatkaa superpesistä Jyväskylän Kirittärissä myös ensi kaudella. Urpelainen ja hallitseva Suomen mestari Kirittäret solmivat torstaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Marjukalle jo 6. Jyväskylässä. Hän on voittanut urallaan yhden mestaruuden, kolme hopeaa ja yhden pronssin naisten Superpesiksessä. Kirittärien luotettavana vaihtolyöjänä ja huippuetenijänä tunnettu Urpelainen on pelannut 7x itä-länsi-ottelussa.” Jyväskylä ja […]

13.10.2016

Marjukka Urpelainen, 27, jatkaa superpesistä Jyväskylän Kirittärissä myös ensi kaudella. Urpelainen ja hallitseva Suomen mestari Kirittäret solmivat torstaina vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Marjukalle jo 6. Jyväskylässä. Hän on voittanut urallaan yhden mestaruuden, kolme hopeaa ja yhden pronssin naisten Superpesiksessä. Kirittärien luotettavana vaihtolyöjänä ja huippuetenijänä tunnettu Urpelainen on pelannut 7x itä-länsi-ottelussa.
” Jyväskylä ja Kirittäret oli hyvin luonnollinen ratkaisu, kun päätin edelleen jatkaa uraani. Täällä pystyn hyvin yhdistämään pesäpallon ja varhaiskasvatuksen opiskelun yliopistolla” , Marjukka kertoo jatkopäätöksestään.
 

Viimeaikaisia uutisia