Saana Sumen tuo kotiutusvoimaa Kirittäriin

 – Superpesis, Yleinen

1.11.2016 Jyväskylän Kirittäret vahvistaa joukkueensa kotiutusosastoa, kun Saana Sumen, 21 , siirtyy hallitsevan Suomen mestarin riveihin Kajaanista. Sopimus on kaksivuotinen. Sumen löi Superpesiksen runkosarjassa päättyneellä kaudella 13 juoksua 20 ottelussa. Hän voitti toissa kaudella ykköspesiksen lyöjäkuningattaruuden lyötyään 22 ottelussa 49 juoksua. Ulkopelissä Saana Sumen on pelannut polttolinjassa.”Hieman jännittää lähteä isoon ja uuteen seuraan, kun olen […]

1.11.2016

Jyväskylän Kirittäret vahvistaa joukkueensa kotiutusosastoa, kun Saana Sumen, 21 , siirtyy hallitsevan Suomen mestarin riveihin Kajaanista. Sopimus on kaksivuotinen.

Sumen löi Superpesiksen runkosarjassa päättyneellä kaudella 13 juoksua 20 ottelussa. Hän voitti toissa kaudella ykköspesiksen lyöjäkuningattaruuden lyötyään 22 ottelussa 49 juoksua. Ulkopelissä Saana Sumen on pelannut polttolinjassa.
”Hieman jännittää lähteä isoon ja uuteen seuraan, kun olen aina pelannut pienemmissä organisaatioissa. Halu kehittyä on kova ja odotan innolla tulevia kausia” , Jyväskylästä myös opiskelupaikkaa tuleviksi vuosiksi hakeva Saana Sumen kertoo.

Kirittärien joukkue kaudelle 2017 alkaa olla Sumenin tulon myötä valmis. Seurajohtaja Petri Kaijansinkko on tyytyväinen tuoreimman sopimuspelaajan saamisesta joukkueeseen.
” Saanan aikaisempien kausien tilastot ja potentiaali kotiuttamisessa on jopa suurempi kuin Kirittärissä aiempina vuosina isoihinkin lyötyjen määriin kehittyneillä oli tullessaan Kirittäriin. Päädyimme häneen kotiuttajaa etsiessämme myös sen vuoksi, että hän haluaa Jyväskylään opiskelemaankin. Saana pyrkii opiskelemaan toimintaterapiaa valmistuttuaan ensi keväänä urheiluhierojaksi Vuokatin Urheiluopistolta” , Kaijansinkko toteaa.


Lisätietoja:
Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com , gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Kirittäret, seurajohtaja.
Jukka-Pekka Karttunen, pelinjohtaja , gsm 0409695480
#mestareidenmatkassa #uusikausi #uusiaika

Viimeaikaisia uutisia