O.K. Auto ja Toyota jatkavat pääyhteistyökumppaneina, Nordea uutena mukaan

 – Superpesis, Yleinen

1.11.2016 Kirittärien pitkäaikainen yhteistyökumppani O.K. Auto Oy ja sen mukana Toyota jatkavat pääyhteistyökumppaneina myös kaudella 2017. ”Yhteistyömme O.K. Auton kanssa on ollut sujuvaa jo todella kauan, on hienoa että se jatkuu edelleenkin” , Kirittärien puheenjohtaja Veikko Lahtinen toteaa. Uutena kumppanina Kirittärien pääyhteistyökumppaneihin liittyy Nordea. ”Teemme Nordean kanssa yhteistyötä, jossa monipuolisuus on sen isoin anti. On […]

1.11.2016

Kirittärien pitkäaikainen yhteistyökumppani O.K. Auto Oy ja sen mukana Toyota jatkavat pääyhteistyökumppaneina myös kaudella 2017. ”Yhteistyömme O.K. Auton kanssa on ollut sujuvaa jo todella kauan, on hienoa että se jatkuu edelleenkin” , Kirittärien puheenjohtaja Veikko Lahtinen toteaa.

Uutena kumppanina Kirittärien pääyhteistyökumppaneihin liittyy Nordea. ”Teemme Nordean kanssa yhteistyötä, jossa monipuolisuus on sen isoin anti. On ollut mukava huomata viimeisten viikkojen aikana että kumppanuus Kirittärien kanssa kiinnostaa ja myös uusia yhteistyömuotoja ja kumppaneita on saatu mukaan”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko tuumii tyytyväisenä.

Lisätietoja: Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com , gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Kirittäret, seurajohtaja.
#mestareidenmatkassa #uusikausi #uusiaika

Viimeaikaisia uutisia