Jyväskyläläisyys korostuu Kirittärissä, Krista Fomin uutena pelaajana mukaan

 – Superpesis, Yleinen

28.10.2016 Jyväskylän Kirittärien superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2017 on lähes valmis. Joukkue aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen nyt viikonvaihteessa pidettävällä ensimmäisellä leirillään.Uutena pelaajana hallitsevan Suomen mestarin joukkoihin liittyy Jyväskylän Yliopistolla Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa opiskeleva Krista Fomin. 22-vuotias Fomin on nopea etenijä ja hän on pelannut ulkopelissä kopparina, päättyneellä kaudella Krista edusti Kajaania Superpesiksessä tuoden 14 juoksua 21 ottelussa.”Joskus […]

28.10.2016

Jyväskylän Kirittärien superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2017 on lähes valmis. Joukkue aloittaa valmistautumisen tulevaan kauteen nyt viikonvaihteessa pidettävällä ensimmäisellä leirillään.Uutena pelaajana hallitsevan Suomen mestarin joukkoihin liittyy Jyväskylän Yliopistolla Liikuntatieteellisessä tiedekunnassa opiskeleva Krista Fomin. 22-vuotias Fomin on nopea etenijä ja hän on pelannut ulkopelissä kopparina, päättyneellä kaudella Krista edusti Kajaania Superpesiksessä tuoden 14 juoksua 21 ottelussa.
”Joskus teininä minulla oli unelmana opiskella Liikunnalla ja pelata samalla Kirittärissä. Nyt nuo molemmat unelmat toteutuvat, hieno fiilis ja mahtava päästä kehittymään nykyisessä kotikaupungissa”, Fomin kertoo innoissaan.

Kirittärien joukkue tulevalle kaudelle tulee olemaan erilainen rakenteltaan ja se on kokenut muutoksia suhteessa mestaruuskauteen.
”Jyväskyläläisyys korostuu ja on ollut tärkeä arvo Kirittärien uutta joukkuetta rakennettaessa. Meidän pelaajista yli 85% ja valmentajista kaikki asuvat Jyväskylässä. Se on hyvinkin poikkeuksellista lajissa ja joukkueurheilussa, jossa toimitaan kuitenkin työn ja opiskelun ohessa. Uusi joukkue ja sen lähes kokonaan uusiutunut valmennus pääsee harjoittelemaan yhdessä huomattavasti enemmän kuin monet muut joukkueet. Meillä on nyt tehtynä 14 pelaajasopimusta ja jotain pientä on vielä vireillä”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko valottaa.

Lisätietoja:
Petri Kaijansinkko , pete.kaijansinkko@icloud.com , gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Kirittäret, seurajohtaja.
Pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen gsm 0409695480
#mestareidenmatkassa #uusikausi #uusiaika

Viimeaikaisia uutisia