Yhteistyökumppaniuutisia : hotelli Alba ja Kuntomaailma jatkavat, rakennusliike Select ja fysikaalinen hoitolaitos Markus Linna uusina mestareiden matkassa.

 – Superpesis, Yleinen

22.10.2016 Kirittärien pitkäaikainen yhteistyökumppani, yli 10 vuotta seuran majoituskumppanina toiminut hotelli Alba jatkaa yhteistyötä Kirittärien kanssa.”Olemme olleet jo pitkään mukana Kirittärien menossa ja miksipä emme jatkaisi kun se on toiminut erinomaisesti”, hotellinjohtaja Katri Paakkari kertoo.”Meille Alba on tarjonnut ja tarjoaa hyvät puitteet majoittumisille sekä tapahtumille, yhteistyö on ollut monipuolista” ,Pete Kaijansinkko Kirittäristä toteaa.Lauantaina 20v-syntymäpäiviään viettänyt […]

22.10.2016

Kirittärien pitkäaikainen yhteistyökumppani, yli 10 vuotta seuran majoituskumppanina toiminut hotelli Alba jatkaa yhteistyötä Kirittärien kanssa.
”Olemme olleet jo pitkään mukana Kirittärien menossa ja miksipä emme jatkaisi kun se on toiminut erinomaisesti”, hotellinjohtaja Katri Paakkari kertoo.
”Meille Alba on tarjonnut ja tarjoaa hyvät puitteet majoittumisille sekä tapahtumille, yhteistyö on ollut monipuolista” ,Pete Kaijansinkko Kirittäristä toteaa.
Lauantaina 20v-syntymäpäiviään viettänyt kuntokeskus Kuntomaailma jatkaa niinikään mestareiden matkassa. Kuntomaailman monipuolisessa tarjonnassa ja toimivissa tiloissa Kirittäret on jo vuosia tehnyt ison osan fysiikkaharjoittelustaan. ” Mukava on jatkaa yhteistyötä Kirittärien kanssa, teemme yhteistyötä muutamien muidenkin seurojen kanssa ja meille niin kuntoilijat kuin huippu-urheilijatkin sopivat hyvin” , toimitusjohtaja Mika Gustafsson Kuntomaailmasta sanoo.
”On erittäin tärkeää, että pelaajamme pääsevät tekemään vaikkapa kuntosaliharjoittelunsa laadukkaissa olosuhteissa. Kuntomaailma antaa siihen hyvät puitteet. Hienoa on myös se, että meidän nuoret lupaukset tyttöjen superpesisjoukkueesta saavat mahdollisuuden harjoitteluun Kuntomaailmassa”, Pete Kaijansinkko kiittelee.
Uutena yhteistyökumppanina Kirittärien matkaan liittyy rakennusliike Select. Pesäpalloon perinteisesti kuuluva hutunkeitto tullaan suorittamaan tulevalla kaudella Selectin näyttävällä hutunkeittokorokkeella Kirittärien kotiotteluissa. ”Peten tarjoamaan ideaan oli helppo tarttua. Itseasiassa seurasin jo viime kesänä Kirittärien pelejä ja naisten superpesistä jonkin verran, jäin koukkuun ja innostuin naisten pesiksen seuraamisesta”, Jari Katajamäki rakennusliike Selectistä hehkuttaa.
Tärkeän osan Kirittärien superpesisjoukkueen ja myös junioreiden tukitoimissa muodostavat fysioterapia ja hieronta. Tulevalla kaudella Kirittärien virallinen kumppani fysioterapian alalla on fysikaalinen hoitolaitos Markus Linna.

Viimeaikaisia uutisia