Lindabin ja Kirittärien yhteistyö syvenee – Teräspelaajaa äänestetään nyt myös pesäpallokentiltä

 – Superpesis, Yleinen

13.5.2015 Kansainvälinen ohutlevy- ja terästuotteita kehittävä, valmistava ja markkinoiva Lindab laajentaa yhteistyötään Naisten Superpesiksessä pelaavan Kirittärien kanssa. Lindab Teräspelaajaa äänestetään nyt ensimmäistä kertaa naisjoukkueesta ja pesäpallokentiltä. Lindab on vaikuttanut jo useamman vuoden ajan Kirittärien tukijoukoisssa. Tällä kaudella kumppanuus viedään seuraavalle tasolle Lindabin Teräspelaaja –konseptin myötä. Teräspelaaja -äänestyssivusto ja kilpailu on tullut jo tutuksi jääkiekon ja […]

13.5.2015

Kansainvälinen ohutlevy- ja terästuotteita kehittävä, valmistava ja markkinoiva Lindab laajentaa yhteistyötään Naisten Superpesiksessä pelaavan Kirittärien kanssa. Lindab Teräspelaajaa äänestetään nyt ensimmäistä kertaa naisjoukkueesta ja pesäpallokentiltä.

Lindab on vaikuttanut jo useamman vuoden ajan Kirittärien tukijoukoisssa. Tällä kaudella kumppanuus viedään seuraavalle tasolle Lindabin Teräspelaaja –konseptin myötä. Teräspelaaja -äänestyssivusto ja kilpailu on tullut jo tutuksi jääkiekon ja jalkapallon ystäville viime kaudelta yhteistyöstä Porin Ässien sekä FC Hongan kanssa.

Lindab tarjoaa nyt myös Kirittärien faneille nettisivun, jossa voi äänestää Kirittärien viikon Teräspelaajaa. Äänestäneiden kesken arvotaan joka kuukausi fanituotepalkintoja. Myös eniten ääniä kerännyt Teräspelaaja palkitaan kuukausittain.

 ”Lindab on toiminut Jyväskylässä jo pitkään ja olemme olleet tukemassa Kirittärien toimintaa jo useamman vuoden. Tuntui erittäin luonnolliselta jalostaa yhteistyötä myös enemmän Kirittärien faneja huomioivaan suuntaan. Jääkiekon ja futiksen osalta olemme saaneet kannattajakunnasta erittäin positiivista palautetta ja uskon vahvasti, että myös Kirittärien ja pesäpallon ystävät innostuvat äänestämään omaa suosikkiaan, ja siinä samalla on tietenkin mahdollista voittaa upeita fanituotepalkintoja”, toteaa Lindabin myynti- ja markkinointipäällikkö Janne Nordling. 

Loistavaa on myös se, että Teräspelaaja haetaan tällä kertaa naispuolisesta joukkueesta. Teräspelaaja konsepti luotiin alun perin, jotta saisimme tuotua Lindabin brändiä mielenkiintoisella tavalla tunnetuksi kuluttajille. Jalkauttaessamme konseptin pesäpallon maailmaan tavoitamme jälleen uutta kohderyhmää suosiotaan kasvattavan joukkueen ja lajin ympäriltä ” Nordling jatkaa.

Myös Kirittärien leirissä ollaan yhteistyön suhteen tyytyväisin mielin: ”Tämä on hieno yhteistyön muoto, sillä se lisää yhteisöllisyyttä joukkueen ja katsojien välille. Se, että pääsemme mukaan ensimmäisenä pesisjoukkueena jo Sm-liigassa ja Veikkausliigassa toimineeseen konseptiin, on hieno arvostus myös Lindabilta Kirittärien suuntaan”, kommentoi Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen.

Kirittärien Lindab Teräspelaajaa voi äänestää toukokuun 13. pelattavan Pesä Ysit-Kirittäret ottelusta alkaen osoitteessa www.teräspelaaja.fi

Äänestystulosten lisäksi Teräspelaaja – sivustolla julkaistaan ajankohtaista lisämateriaalia Kirittärien toiminnasta, kuten videoita sekä pelaajahaastatteluita.

Viimeaikaisia uutisia