Kirittärille vierasvoitto ja kolme pistettä sarja-avauksesta

– Superpesis, Yleinen

14.5.2015 Kirittäret haki täydet kolme pistettä keskiviikkona sarja-avauksesta Lappeenrannasta. Erittäin tuulisissa ja koleissa olosuhteissa pelatussa ottelussa vierasjoukkue jätti Pesä-Ysit juoksuitta ja kuittasi voiton molemmista jaksoista. Ensimmäisellä Kirittärienkin sisäpeli vielä hieman ontui, mutta Tiina Tolosen kotiuttamana Mira Kolehmainen toi jakson ainoan juoksun ja Kirittäret vei ja avausjakson juoksuin 1-0. Toisella jaksolla Nalle Viljasen suojatit saivat lyöntipeliä […]

14.5.2015

Kirittäret haki täydet kolme pistettä keskiviikkona sarja-avauksesta Lappeenrannasta. Erittäin tuulisissa ja koleissa olosuhteissa pelatussa ottelussa vierasjoukkue jätti Pesä-Ysit juoksuitta ja kuittasi voiton molemmista jaksoista.

Ensimmäisellä Kirittärienkin sisäpeli vielä hieman ontui, mutta Tiina Tolosen kotiuttamana Mira Kolehmainen toi jakson ainoan juoksun ja Kirittäret vei ja avausjakson juoksuin 1-0.

Toisella jaksolla Nalle Viljasen suojatit saivat lyöntipeliä auki kapteeni Kira Anderssonin lyödessä alkutahdit. Jatkossa onnistuneita kotiutuksia tuli mm.nuorille lyöjäjokereille Iina Valkeejärvelle ja Vera Vikströmille. Toisen jakson loppunumerot Kirittärille 9-0.
Kolmostilanteet ottelussa menivät vieraille 17-8. Kirittärien tasaisesta joukkueesta Lappeenrannassa palkittiin kakkospalkinnolla erinomaisesti sekä sisällä että ulkona pelannut Aino-Maija Haapamäki ja ykköspalkinnon sai erittäin vakuuttavia otteita esittänyt Kira Andersson.
”Olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja hyvään ulkopeliin. Sisäpeli näissä olosuhteissa oli hankalaa, mutta saimme pelin vanhetessa parannettua sitä ihan hyvin. Tästä on hyvä jatkaa kohti perjantaista kotiavausta. Vastaan tulee hyvä ryhmä Viinijärveltä, joukkue joka kuuluu ehdottomasti sarjan mitaliehdokkaisiin”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen tuumaili ottelun jälkeen.
Kirittärien seuraava ottelu pelataan siis jo perjantaina (15.5.) klo 18.00. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon ja Viinijärvi nurin.