Kirittäret avaa kauden Lappeenrannassa

 – Superpesis, Yleinen

12.5.2015 Superpesiskausi käynnistyi viime viikonvaihteessa, mutta Kirittäret pääsee tositoimiin vasta nyt keskiviikkona. Matka käy Etelä-Karjalaan Lappeenrannan Pesä-Ysien vieraaksi Kotijoukkueelle ottelu on jo toinen tämän kauden Superpesiksessä, kun Pesä-Ysit koki jopa yllättävän suurinumeroisen tappion sunnuntaina Hämeenkyrössä hävitessään molemmat jaksot Mansen Räpsälle. Kirittäret vieraili Lappeenrannassa puolitoista viikkoa sitten ja tuosta voitokkaasta harjoitusottelusta jäi parannettavaa. ”Emme olleet silloin hyviä, […]

12.5.2015

Superpesiskausi käynnistyi viime viikonvaihteessa, mutta Kirittäret pääsee tositoimiin vasta nyt keskiviikkona. Matka käy Etelä-Karjalaan Lappeenrannan Pesä-Ysien vieraaksi

Kotijoukkueelle ottelu on jo toinen tämän kauden Superpesiksessä, kun Pesä-Ysit koki jopa yllättävän suurinumeroisen tappion sunnuntaina Hämeenkyrössä hävitessään molemmat jaksot Mansen Räpsälle.

Kirittäret vieraili Lappeenrannassa puolitoista viikkoa sitten ja tuosta voitokkaasta harjoitusottelusta jäi parannettavaa. ”Emme olleet silloin hyviä, nyt pitää pystyä parempaan peliin niin sisällä kuin ulkonakin”, sanoo Kirittärien sieppari Aino-Maija Haapamäki.

Kirittäret pääsee sarja-avaukseensa kohtuullisen terveellä joukkueella, vain pitkäaikaistoipilas Aino-Kaisa Mantere on vielä sairaslistalla. Joukkueessa on sopivan jännittynyt ja odottava tunnelma, asian vahvistaa myös sieppari Haapamäki. ”Kiva päästä pelaamaan pisteistä ja itselleni etenkin tämä on suuri hetki, kun kuitenkin edellisestä sarjapelistäni on aikaa jo melko paljon viime kauden pilanneen loukkaantumiseni vuoksi. Ensimmäisissä peleissä on aina oma jännityksensä, mutta lähdetään nauttimaan ja tekemään voittavia suorituksia”, Aino-Maija kertoo.


Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen sanoo avausvastustajan olevan parempi joukkue kuin mitä heidän ensimmäisen pelin tulos antaa ymmärtää. ”Lappeenranta oli pirteä meitä vastaan pelatuissa kahdessa harjoituspelissä ja taisivat Mansea vastaan jännittää sarja-avausta tehdessään virheitä enemmän kuin keskinäisissä peleissämme. Lähdetään pelaamaan hyviä peliä, omalla tasolla hyvä tekeminen tulee riittämään” , Nalle toteaa.

Aino-Maija Haapamäen mietteitä myös videon muodossa

Viimeaikaisia uutisia