Landis + Gyr jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina

 – Superpesis, Yleinen

13.11.2017 Kirittärien ja Landis+Gyr Oy:n pitkäaikainen pääyhteistyökumppanuus jatkuu myös kaudella 2018. Alkava kausi on jo yhdeksäs vuosi, kun Landis+Gyr on mukana tukemassa Kirittärien toimintaa. – Landis+Gyr on merkittävä jyväskyläläinen ja myös kansainvälinen pääyhteistyökumppanimme. On suuri kunnia saada jatkaa yhteistyötä vahvan työllistäjän ja jatkuvassa kasvussa olevan yhtiön kanssa, Petri Kaijansinkko Kirittäristä toteaa. Pitkäaikainen yhteistyökumppanuus on muodostunut […]

13.11.2017

Kirittärien ja Landis+Gyr Oy:n pitkäaikainen pääyhteistyökumppanuus jatkuu myös kaudella 2018. Alkava kausi on jo yhdeksäs vuosi, kun Landis+Gyr on mukana tukemassa Kirittärien toimintaa.


– Landis+Gyr on merkittävä jyväskyläläinen ja myös kansainvälinen pääyhteistyökumppanimme. On suuri kunnia saada jatkaa yhteistyötä vahvan työllistäjän ja jatkuvassa kasvussa olevan yhtiön kanssa, Petri Kaijansinkko Kirittäristä toteaa.

Pitkäaikainen yhteistyökumppanuus on muodostunut yhteisten arvojen, pesäpallon mielenkiintoisuuden ja naisurheilun positiivisen näkyvyyden ympärille.

– Naispesäpallon positiivisuus, pelaajien taidot ja urheilullisuus tekevät lajista innostavan. Tämän vuoksi Kirittäret on Landis+Gyrin merkittävin urheilusponsorointikohde Suomessa. Olen ollut todella tyytyväinen yhteistyömme laatuun vuosien varrella ja Kirittärien pelit kuuluvatkin kesääni niin usein kuin mahdollisista, Landi+Gyrin toimitusjohtaja Ari Tolonen summaa pitkää yhteistyöhistoriaa.

– Yhteistyömme Kirittärien kanssa sisältää vuosien varrella perinteiksi muodostuneita tapahtumia, mutta joka vuosi olemme ideoineet myös uusia tapoja lisätä yhteistyön tuomaa arvoa. Kirittäriä ja Landis+Gyriä yhdistää halu luoda menestystarinoita niin joukkueen kuin yksilönkin tasolla, ja siksi Kirittäret on meidän valintamme, Landis+Gyrin markkinointipäällikkö Kati Pesola jatkaa.

Kirittäret on rakentanut jo pitkän aikaa kautta 2018. Yhteistyökumppanirintamalla näyttää tällä hetkellä hyvältä, mutta työ on tietenkin vielä tässä vaiheessa kautta kesken. 

– Yhteistyökumppaniemme ”ykköskärjessä” on Landis+Gyr mukaan lukien nyt neljä pääyhteistyökumppania. Tavoitteenamme on tehdä tuosta ykköskärjestä laajempi ja pidempi pesäpallon tavoin. Pyrimme löytämään Harvian, Landis+Gyrin, Osuuskauppa Keskimaan ja Kopioteamin rinnalle  vielä muutamaa pääyhteistyökumppania. Yleisesti ottaen kaikki yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä. Yhteistyökumppaniverkostomme on merkittävässä roolissa, kun etenemme teemamme mukaisesti #yhdessähuipulle ”, Kaijansinkko jatkaa.

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
0400540977

Viimeaikaisia uutisia