Kirittäret solmi kaksivuotisen pelaajasopimuksen

 – Superpesis

16.11.2017 Kirittäret on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen seuran oman kasvatin Venla Karttusen kanssa. Venla on treenannut alkusyksyn superin joukkueen kanssa ja lunastanut paikkansa joukkueesta nuoresta iästä huolimatta. Venla Karttunen (synt. 2002) on Kirittärien lupaavimpia nuoria pelaajia. Vasta 15-vuotias Venla on harjoitellut syksyn Kirittärien superpesisjoukkueen mukana ja osoittanut, mitä päättäväisyydellä ja pitkäjänteisellä harjoitelulla on mahdollista saavuttaa. Venla on hämmästyttänyt […]

16.11.2017

Kirittäret on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen seuran oman kasvatin Venla Karttusen kanssa. Venla on treenannut alkusyksyn superin joukkueen kanssa ja lunastanut paikkansa joukkueesta nuoresta iästä huolimatta.

Venla Karttunen (synt. 2002) on Kirittärien lupaavimpia nuoria pelaajia. Vasta 15-vuotias Venla on harjoitellut syksyn Kirittärien superpesisjoukkueen mukana ja osoittanut, mitä päättäväisyydellä ja pitkäjänteisellä harjoitelulla on mahdollista saavuttaa. Venla on hämmästyttänyt superin harjoituksissa vahvalla palloilutaustallaan, joka on näkynyt niin pesäpallon kuin muidenkin palloilulajien kohdalla. Sählypelien ehdoton maalikuningatar on todella älykäs pelaaja, jonka pelinlukutaito on todella korkealla tasolla nuoreen ikään nähden. Venla on osoittanut olevansa tulevaisuuden huippunimi ja Kirittäret näki superpesissopimuksen solmimisen luontevana jatkumona Venlan pelaajapolulle.

– Venla on nuoresta iästään huolimatta osoittanut, että hän pysyy hyvin kovan joukkueen harjoituksissa mukana. Uskon, että tämä pelaajasopimus tuo Venlalle vielä lisää energiaa tehdä asiat hyvin. Venla pääsee varmasti hallikaudella harjoituspeleissä kokeilemaan, miten hän pysyy naisten peleissä mukana. Potentiaalista on, että ensi kesänä tulee eteen myös ensimmäinen naisten superpesisottelu. Jos ei, niin viimeistään kaudella 2019 Venla tulee debytoimaan naisten superpesiksessä. Jos Venla jatkaa töiden tekemistä tällä tavoin, niin meillä on muutaman vuoden päästä käsissämme todella kovatasoinen superpesispelaaja, Nalle Viljanen kehuu nuorta Karttusta,

Vaikkei superin pelejä karttuisikaan vielä kaudella 2018, tulee Karttunen pelaamaan joka tapauksessa ensi kesänä Kirittärien B-tyttöjoukkueessa sekä Suomensarjan joukkueessa.

– On ollut tosi kivaa päästä treenaamaan näin kovaa ja kovassa seurassa. Tykkään harjoitella, joten lisääntynyt treenimäärä ei haittaa ollenkaan. Tavoitteeni on päästä pelaamaan superpesistä ja kyllä ne Itä-Länsi -edustukset myös kiinnostaa, Venla avaa tulevaisuuden haaveitaan pesäpalloilijana.

Lisätietoja:
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
0400540977

Viimeaikaisia uutisia