Keskimaa ja Nodeon jatkavat Kirittärien yhteistyökumppaneina

 – Superpesis

8.11.2017 Kirittäret jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppaninsa Osuuskauppa Keskimaan kanssa. Kaudella 2018 Kirittärien mukana jatkaa myös Nodeon.  Kirittäret jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppaninsa Osuuskauppa Keskimaan kanssa myös kaudella 2018. Keskimaan ja Kirittärien yhteistyöhön on liittynyt tiiviisti jo vuosia yhteistyön vastavuoroisuus ja monipuolisuus. – Keskimaan kanssa tehty yhteistyö on ollut monipuolista ja siihen on liittynyt vahvasti sekä Superpesisjoukkue että junioritoiminta ja näin tulee […]

8.11.2017

Kirittäret jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppaninsa Osuuskauppa Keskimaan kanssa. Kaudella 2018 Kirittärien mukana jatkaa myös Nodeon.

 Kirittäret jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen pääyhteistyökumppaninsa Osuuskauppa Keskimaan kanssa myös kaudella 2018. Keskimaan ja Kirittärien yhteistyöhön on liittynyt tiiviisti jo vuosia yhteistyön vastavuoroisuus ja monipuolisuus.

– Keskimaan kanssa tehty yhteistyö on ollut monipuolista ja siihen on liittynyt vahvasti sekä Superpesisjoukkue että junioritoiminta ja näin tulee olemaan myös jatkossa. Olemme pyrkineet huomioimaan Keskimaan kanssa erityisesti perheelliset katsojat Kirittärien ottelutapahtumissa. Aiomme jatkaa samalla idealla myös tulevalla kaudella, sillä Keskimaa toimii yhdessä kotiottelussamme otteluisäntänä. On hienoa saada jatkaa yhteistyötä maakunnallisesti vahvan toimijan kanssa, Petri Kaijansinkko Kirittäristä toteaa tyytyväisenä. 

Kirittäret ja Osuuskauppa Keskimaa jakavat samanlaiset arvot urheilun ja harrastustoiminnan kehittämisessä ja lasten vapaa-ajan toiminnan tukemisessa.

– Kirittärien kanssa on mukava jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä, ja meidän sydäntämme lämmittää myös yhteinen kasvava panostus lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen,  Noora Luoma Keskimaan viestintä- ja markkinointijohtaja jatkaa tyytyväisenä.

Nodeon on yksi uusimpia Kirittärien yhteistyökumppaneita. 

– Aloitimme yhteistyön Nodeonin kanssa viime kaudella ja on hienoa saada jatkaa sitä myös kaudella 2018. Olemme yhdessä Nodeonin kanssa suunnitelleet ensi kesän ottelutapahtumien yhteyteen projekteja, joilla saamme arvokasta tietoa muun muassa katsojaprofiilistamme, Petri Kaijansinkko toteaa.

Nodeonin toimitusjohtaja Timo Majala on innoissaan Kirittärien mukana tulevasta näkyvyydestä ja erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. 

– Nodeon on jyväskyläläinen teknologiayritys, joka edustaa suomalaista huippuosaamista älykkäiden liikenteen ohjaus- ja seurantajärjestelmien alalla. Uskomme, että voimme tarjota Kirittärille tärkeää tietoa ottelutapahtumien katsojaprofiileista ja näin ollen auttaa Kirittäriä kehittämään ottelutapahtumien katsojakokemusta , Nodeonin toimitusjohtaja Timo Majala jatkaa.

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia