Keskisuomalainen ja SuperPark Kirittärien yhteistyökumppaneiksi

 – Superpesis

2.11.2017 Kirittäret jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään mediatalo Keskisuomalaisen kanssa kaudella 2018. Aivan uutena yhteistyökumppanina kauteen 2018 lähtee SuperPark Jyväskylä.Kirittärien ja mediatalo Keskisuomalaisen pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2018. Keskisuomalainen kuuluu tulevalla kaudella Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmään.– Yhteistyömme jatkaminen sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa oli luonnollisesti tärkeää. Kirittäret on hyödyntänyt Keskisuomalaista mainosvälineenä ottelutapahtumista tiedottaessa. Keskisuomalainen tarjoaa myös mielenkiintoisia mahdollisuuksia mainostaa verkossa, ja olemme […]

2.11.2017

Kirittäret jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään mediatalo Keskisuomalaisen kanssa kaudella 2018. Aivan uutena yhteistyökumppanina kauteen 2018 lähtee SuperPark Jyväskylä.Kirittärien ja mediatalo Keskisuomalaisen pitkäaikainen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2018. Keskisuomalainen kuuluu tulevalla kaudella Kirittärien pääyhteistyökumppaniryhmään.
– Yhteistyömme jatkaminen sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa oli luonnollisesti tärkeää. Kirittäret on hyödyntänyt Keskisuomalaista mainosvälineenä ottelutapahtumista tiedottaessa. Keskisuomalainen tarjoaa myös mielenkiintoisia mahdollisuuksia mainostaa verkossa, ja olemme Kirittärissä todella kiinnostuneita tästä mahdollisuudesta. Yhteistyöhömme liittyy tietysti myös tiivis yhteistyö Keskisuomalaisen urheilutoimituksen kanssa etenkin kilpailukauden aikana, Petri Kaijansinkko Kirittäristä kertoo. 
SuperPark on aivan uusi kasvo Kirittärien yhteistyökumppaniryhmässä. SuperPark avattiin viime kesänä Jyväskylän Lutakkoon. Kyseesä on koko perheen sisäaktiviteettipuisto, jossa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille liikkujille. SuperPark tarjoaa mahdollisuuksia myös työpaikkojen virkistyspäivien järjestämiseen. – On hienoa päästä aloittamaan yhteistyötä SuperParkin kaltaisen aktiivisen liikuttajan kanssa. Tarkoituksemme on tehdä mahdollisimman monipuolista yhteistyötä keskisuomalaisten ihmisten liikuttamisen hyväksi. Tulemme tekemään erilaisia yhteistyöprojekteja sekä SuperParkin tiloissa että myös ottelutapahtumissamme Hippoksella, Kaijansinkko toteaa tyytyväisenä.
 Lisätietoja:Petri Kaijansinkko 
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia