Kopioteam jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina

 – Superpesis

Kirittäret rakentaa kautta 2018 jo kovalla vauhdilla. Työnteko uutta kautta kohti on aloitettu seurassa eri sektoreilla. Kauden 2018 rakentaminen ei ole ainostaan kilpailukykyisen joukkueen rakentamista, vaan Kirittäret on ollut liikkeellä myös yhteistyökumppanien suuntaan. Neuvotteluja käydään päivittäin niin vanhojen kuin myös uusien mahdollisten kumppanien kanssa. Yksi Kirittärien pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, Kopioteam, jatkaa myös ensi kaudella pääyhteistyökumppaniryhmässä. – Olemme olleet todella tyytyväisiä […]

Kirittäret rakentaa kautta 2018 jo kovalla vauhdilla. Työnteko uutta kautta kohti on aloitettu seurassa eri sektoreilla.

Kauden 2018 rakentaminen ei ole ainostaan kilpailukykyisen joukkueen rakentamista, vaan Kirittäret on ollut liikkeellä myös yhteistyökumppanien suuntaan. Neuvotteluja käydään päivittäin niin vanhojen kuin myös uusien mahdollisten kumppanien kanssa.


Yksi Kirittärien pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, Kopioteam, jatkaa myös ensi kaudella pääyhteistyökumppaniryhmässä.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä Kirittärien kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Saamme Kirittärien avulla erinomaista näkyvyyttä ja tunnettavuutta paitsi Jyväskylässä niin myös valtakunnallisesti. Lisäksi Kirittärien verkostoista olemme saaneet itsellemme myös uusia asiakkaita yhteistyömme aikana, Kopioteamin toimitusjohtaja Jaakko Rusanen tuumii tyytyväisenä.


Yhteistyö Kopioteamin kanssa on saanut myös muita muotoja Kirittärien lukkari Mari Mantsisen aloittaessa Kopioteamissä uutena työntekijänä syyskuun alussa.

– Meillä oli tarve yhdelle työntekijälle ja olin yhteydessä Kirittäriin, olisiko heillä ketään työtä vailla. Jo ensimmäiset viikot ovat osoittaneet että saimme Marista erinomaisen työntekijän Kopioteamin joukkueeseen, Rusanen jatkaa.


Kopioteamin lisäksi Kirittäret on solminut yhteistyösopimuksen jatkot tulevalle kaudelle K-Supermarket Länsiväylän ja Sports Lab Jyväskylän kanssa.

Kokonaisuudessaan kauden 2018 rakentaminen alkaa joukkueen osalta olla loppusuoralla. Joukkue on jo aloittanut harjoitukset uusvanhan pelinjohtajan Nalle Viljasen johdolla. Kausi 2018 starttaa virallisesti ensi viikonloppuna (22.-24.9.), kun uusi joukkue kokoontuu ensimmäiseen yhteiseen leiriviikonloppuun.

– Halusin aloittaa joukkueen kanssa harjoittelun jo nyt syyskuussa. Olemme päässeet hyödyntämään hyvät syyskelit lajiharjoittelussa Hippoksella ja olen samalla päässyt tutustumaan minulle uusiin pelaajiin ryhmässämme. Pelaajat ovat saaneet jo nyt tietoa siitä, mitä heiltä odotan, ja millaisilla ajatuksilla aiomme tulevalla kaudella pelata pesistä. Ajatus on, että Kirittäret pelaa kaudella 2018 voittavaa ja menestyvää pesistä, Nalle Viljanen kertoo.


Kirittärien harjoitusryhmässä on tällä hetkellä 10 jo aiemmin Superpesistä pelannutta sopimuspelaajaa sekä 6 omista junioreista ryhmään nostettua nuorta lahjakkuutta.

– Joukkueemme tulee täydentymään vielä 1-2 pelaajalla. Avausleirillä porukka on kasassa niin pelaajiston kuin valmennuksenkin osalta, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Lisätietoja:

Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com ,
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Kirittäret, seurajohtaja.

#yhdessähuipulle

Viimeaikaisia uutisia