Kirittärien valmennustiimi 2018 on kasassa

 – Superpesis

20.9.2017 Kirittärien superpesisjoukkueen valmennustiimi vuosimallia 2018 on nyt valmis. Nalle Viljanen on tyytyväinen ympärilleen kasattuun tiimiin. Kaudella 2018 Kirittärien superpesisjoukkueen pelinjohtajana toimii Nalle Viljanen. Kakkospelinjohtajana jatkaa viime kaudella tehtävässä toiminut Petri Kaijansinkko. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Niina Rinkinen ja juoksuvalmentajana jatkaa Reijo Vauhkonen. – Valmennustiimimme on nyt valmis. Etteivät samat naamat kävisi kuitenkaan pitkällä harjoituskaudella turhan tutuiksi, tulee […]

20.9.2017

Kirittärien superpesisjoukkueen valmennustiimi vuosimallia 2018 on nyt valmis. Nalle Viljanen on tyytyväinen ympärilleen kasattuun tiimiin.

Kaudella 2018 Kirittärien superpesisjoukkueen pelinjohtajana toimii Nalle Viljanen. Kakkospelinjohtajana jatkaa viime kaudella tehtävässä toiminut Petri Kaijansinkko. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Niina Rinkinen ja juoksuvalmentajana jatkaa Reijo Vauhkonen.

– Valmennustiimimme on nyt valmis. Etteivät samat naamat kävisi kuitenkaan pitkällä harjoituskaudella turhan tutuiksi, tulee ensi talvena harjoituksissa vierailemaan muitakin ”valmentajia”. Tarkoitus on siis hyödyntää entisten Kirittärien ja Kirin pelaajien, valmentajien ja pelinjohtajien tietotaitoa kauden 2018 joukkueen kehittämisessä, Nalle Viljanen avaa taustaa valmennustiimin kasaamisen takaa.

Viljanen jatkaa, että on tarkoitus hyödyntää sitä menestyksen kultttuuria jota Jyväskyläläinen naispesäpalloilu on edustanut menneinä vuosina. Aikaisempien vuosien mestarit tulevat olemaan tukena kauden 2018 pelaajille monin eri tavoin.

– Olemme aloittaneet harjoittelun aikaisin, vaikkakin omaharjoittelujaksojakin on tulossa useita. Tämän takia on tärkeää, että pelaajat saavat vierailevien valmentajien myötä vähän lomaa minun naamastani ja samalla pelaajille saadaan paljon uusia ja erilaisia ärsykkeitä harjoitteluun, Viljanen jatkaa.

Kirittärien superpesisjoukkue on aloittanut harjoittelemisen jo syyskuun alusta lähtien. Aikainen kauden aloitus on ollut Viljasen mielestä oikein onnistunut kokeilu.

– On ollut kiva tutustua uusiin pelaajiin ja harjoituksissa on ollut hyvä meininki viimeiset pari viikkoa. Hyvillä mielin lähden kohti aloitusviikonloppua. Viikonlopun tavoitteena on saada jokainen pelaaja miettimään itse, mitkä ovat ne tärkeimmät asiat oman kehityksen kannalta, että he olisivat parhaassa mahdollisessa kunnossa ensi syksynä. Olen pyytänyt myös entisiä pelinjohtajia ja pelaajia kertomaan, mitä Kirittäret on heidän aikanaan tarkoittanut. Tavoite on ensimmäisen leirin aikana saada pelaajat ajattelemaan itse, Viljanen jatkaa avausleirin ohjelmasta.

-ES

Viimeaikaisia uutisia