Marjukka Urpelainen jatkaa Jyväskylän Kirittärissä

 – Superpesis

15.9.2017 Marjukka Urpelainen on päättänyt jatkaa uraansa Jyväskylän Kirittärissä. Marjukka Urpelainen (28) jatkaa myös tulevalla kaudella Jyväskylän Kirittärissä. Urpelaiselle tuleva kausi on jo seitsemäs Kirittärien paidassa. Hän on saavuttanut urallaan yhden Suomen mestaruuden, kolme sm-hopeaa ja yhden sm-pronssin. Itä-Länsi-otteluissa Urpelainen on pelannut kahdeksan kertaa ja Liitto-Lehdistö-otteluissa kolmesti. Päättynyt kausi oli henkilökohtaisella tasolla yksi Marjukka Urpelaisen […]

15.9.2017

Marjukka Urpelainen on päättänyt jatkaa uraansa Jyväskylän Kirittärissä.

Marjukka Urpelainen (28) jatkaa myös tulevalla kaudella Jyväskylän Kirittärissä. Urpelaiselle tuleva kausi on jo seitsemäs Kirittärien paidassa. Hän on saavuttanut urallaan yhden Suomen mestaruuden, kolme sm-hopeaa ja yhden sm-pronssin. Itä-Länsi-otteluissa Urpelainen on pelannut kahdeksan kertaa ja Liitto-Lehdistö-otteluissa kolmesti.

Päättynyt kausi oli henkilökohtaisella tasolla yksi Marjukka Urpelaisen parhaista. Hän oli naisten superpesiksen etenijätilaston 10., kärkilyöntitilaston 6. ja kärkilyöntien onnistumisprosenteissa sarjan kahdeksanneksi paras.

– Marjukan jatko on meille luonnollisesti tärkeä asia. Hänen monipuolisuutensa sekä kokemuksensa antaa merkittävää lisäarvoa joukkueeseemme, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.


– Tuli tunne kauden jälkeen, että minulla on vielä annettavaa pesikselle ja Kirittärille. Ja että pesiksellä ja Kirittärillä on annettavaa minulle. Niinpä päätin jatkaa uraani ja uskon että meillä on erittäin hyvä joukkue tulevalla kaudella, Marjukka Urpelainen kertoo.

Viimeaikaisia uutisia