Kirittäret leireilee Espanjan lämmössä

 – Superpesis, Yleinen

2.4.2017 Kirittärien Naisten superpesisjoukkue viettää harjoitusleiriä 3.4.-11.4. Espanjan Alicantessa. Leirin tavoitteena on treenata paljon ja hioa kuviot kesää varten kuntoon.Kirittärien naisten superpesisjoukkue matkaa maanantaina harjoitusleirille Espanjan Alicanteen. Viikon mittaisella joukkueen omakustanteisesti toteuttamalla leirillä tavoitteena on tiivistää uudistunutta ryhmää yhä paremmin toimivaksi joukkueeksi ja saada tehtyä runsaasti lajiharjoituksia.”Leiri on meille tärkeä monessakin mielessä. Saamme viikon aikana […]

2.4.2017

Kirittärien Naisten superpesisjoukkue viettää harjoitusleiriä 3.4.-11.4. Espanjan Alicantessa. Leirin tavoitteena on treenata paljon ja hioa kuviot kesää varten kuntoon.Kirittärien naisten superpesisjoukkue matkaa maanantaina harjoitusleirille Espanjan Alicanteen. Viikon mittaisella joukkueen omakustanteisesti toteuttamalla leirillä tavoitteena on tiivistää uudistunutta ryhmää yhä paremmin toimivaksi joukkueeksi ja saada tehtyä runsaasti lajiharjoituksia.
”Leiri on meille tärkeä monessakin mielessä. Saamme viikon aikana oltua paljon yhdessä, pidettyä palavereita ja ennenkaikkea harjoiteltua hyvin. Ohjelmassa on yhdeksän täysimittaista lajiharjoitusta Alicanten kumirouhepohjaisella kentällä. Saamme koko joukkueen tälle leirille matkaan ja leirin jälkeen tarkoituksena on siirtyä Jyväskylässäkin ulos harjoittelemaan.” Kirittärien pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen kertoo.
Superpesiskausi alkaa Kirittärien osalta tiistaina 9.5. kotiottelulla Oulun Lipottaria vastaan. Huhtikuussa Kirittäret pelaa Hippoksen kotistadionilla kaksi harjoitusottelua, 26.4. Lappeenrantaa ja 29.4. Kajaania vastaan.
Viimeaikaisia uutisia