Leiriraportti 3.4.-11.4.

 – Superpesis, Yleinen

13.4.2017 Kirittärien superpesisjoukkue vietti harjoitusleiriä Espanjan Alicantessa 3.4.-11.4. Joukkueen varakapteeni Emma Sallinen avaa nyt hieman matkan tapahtumia. Tähän astisista leireistä ehdottomasti paras on nyt saatu päätöksen. Saavuimme joukkueen kanssa tiistaina 12.4. takaisin Suomeen ja lopulta Jyväskylään. Vietimme siis harjoitusleiriä 3.4-11.4 Espanjassa, Benidormin lähellä sijaitsevassa urheilukeskuksessa Albir Garden Resortissa. Albir Garden resort tarjosi loistavat puitteet harjoitteluun ja tietysti myös auringon […]

13.4.2017

Kirittärien superpesisjoukkue vietti harjoitusleiriä Espanjan Alicantessa 3.4.-11.4. Joukkueen varakapteeni Emma Sallinen avaa nyt hieman matkan tapahtumia.

Tähän astisista leireistä ehdottomasti paras on nyt saatu päätöksen. Saavuimme joukkueen kanssa tiistaina 12.4. takaisin Suomeen ja lopulta Jyväskylään. Vietimme siis harjoitusleiriä 3.4-11.4 Espanjassa, Benidormin lähellä sijaitsevassa urheilukeskuksessa Albir Garden Resortissa. Albir Garden resort tarjosi loistavat puitteet harjoitteluun ja tietysti myös auringon palvontaan treenien ulkopuolella.

Lähdimme maanantaina 3. päivä matkaan Jyväskylästä iltapäivän puolella. Lentomme lähti Helsingistä n. 22 ja saavuimmekin Alicanteen vasta 02.00. Alicantesta oli vielä noin tunnin bussimatka hotellille ja päästessämme hotellille pikkutunneilla painuimme saman tien unille.

Seuraava päivä meni tutustuessa läheiseen kenttään, ja muutenkin alueeseen. Päivään mahtui auringon ottoa ja ennen illallista teimme viikon ensimmäisen treenin.

Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina treenasimme lajia joka päivä kaksi kertaa päivässä. Oli kyllä ihan huippua päästä tässä vaiheessa kevättä hiomaan pelikuvioita yhdessä ja auringon paisteessa. Joukkue on tosiaan uudistunut viime kaudesta paljon, joten uutta opittavaa toisistamme ja yhdessä pelaamisesta riittää. Viikon aikana saimme hiottua ja sovittua monta yhteistä asiaa todella hyvään kuosiin! 

Lauantaina aamulla pelasimme vielä yhdessä pesistä pienjoukkueissa ja voiton vei tietysti allekirjoittaneen joukkue (Emma S, Krista, Upi, Huka ja Mari). Pelien jälkeen alkoi Kirittärien historian 22. Himpulat. Himpulat ovat joka vuotinen joukkuekisa, jossa joukkueet sopivat yhtenäisen asun ja keksivät kilpailuja muille. Elämäni ensimmäiset Himpulat menivät kisojen osalta hieman huonommalla menestyksellä, mutta onneksi seura oli täyttä timanttia. 

Sunnuntaina vietimme sitten lepopäivää treenaamisesta ja nautimme auringosta hotellimme allasalueella. Saimme nauttia koko viikon hotellin täyshoidosta. Ruoka oli todella hyvää. Ainut miinus on ehkä annettava siitä, että saimme useasti hieman odotella ruokajonossa, sillä kyseinen hotelli oli ilmeisen suosittu myös muiden lajien ja urheilijoiden keskuudessa. Meidän lisäksi samaan aikaan reissussa oli muun muassa kolme jalkapallojoukkuetta Ruotsista sekä yleisurheilijoita.

Ylipäätään reissu oli todella tärkeä joukkueen kannalta. Saimme harjoiteltua todella ammattimaisesta 2-3 kertaa päivässä. Yhteisiä harjoituksia kertyi yhteensä 9. Tämän lisäksi teimme altaalla huoltavia kuminauhaharjoitteita sekä aamulenkkejä. Joukkueemme hitsautui reissussa vielä enemmän yhteen ja viimeistään nyt olemme Kirittäret, se joukkue, jossa jokainen yksilö on tärkeä. 

Suuntasimme maanantain ja tiistain välisenä yönä takaisin Alicanteen ja lensimme yölennolla Helsinkiin. Suomeen palaaminen oli pienoinen shokki, sillä ainakin Jyväskylässä on satanut koko alkuviikon lunta. Tällä viikolla joudumme siis varmaan vielä palaamaan Graniitin uumeniin, mutta jospa pääsiäisaurinko lämmittäisi säät ja pääsisimme vihdoin treenaamaan ulkona myös Suomessa.

Kiitos kaikille sponsoreille ja muille tukijoille, matkan järjestäjille ja huipputiimille! Te mahdollistitte tämän unohtumattoman reissun. Nyt kuitenkin katseet kohti kesää.

Kirittärien joukkue haluaa toivottaa mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille seuran jäsenille ja seuraajille!

Emma

TÄSTÄ leirin kuvagalleriaan nettisivuilla.

TÄSTÄ pääset katsomaan kuvia Kirittärien Instagram-tilillä.

Viimeaikaisia uutisia