Nettilippu.fi ja Kirittäret yhteistyöhön, pääsyliput netistä Kirittärien kotiotteluihin

 – Superpesis, Yleinen

31.3.2017 Jyväskylän Kirittäret ja nettilippu.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Kirittärien ottelutapahtumissa voi muutenkin maksaa ensi kesänä kortilla. Jyväskylän Kirittäret ja nettilippu.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Nettilippu.fi on suomalainen, Mikkelistä kotoisin oleva tapahtumien pääsylippujen hallinta- ja myyntijärjestelmä. Yhteistyön myötä Kirittärien kotiotteluihin naisten Superpesiksessä voi ostaa pääsylipun netistä ilman kirjautumispakkoa. Myynnissä ovat jo nyt kaikki Kirittärien runkosarjassa pelattavien […]

31.3.2017

Jyväskylän Kirittäret ja nettilippu.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Kirittärien ottelutapahtumissa voi muutenkin maksaa ensi kesänä kortilla.

Jyväskylän Kirittäret ja nettilippu.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Nettilippu.fi on suomalainen, Mikkelistä kotoisin oleva tapahtumien pääsylippujen hallinta- ja myyntijärjestelmä. Yhteistyön myötä Kirittärien kotiotteluihin naisten Superpesiksessä voi ostaa pääsylipun netistä ilman kirjautumispakkoa.

Myynnissä ovat jo nyt kaikki Kirittärien runkosarjassa pelattavien kotiotteluiden pääsyliput. Superpesiskausi alkaa tiistaina 9.5.


”Nettilippu.fi :n kautta pääsylipun ostaminen ennakkoon on helppoa, uskomme tämän olevan hyvä lisä palveluissamme tulevalla kaudella”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa. Kirittärien ottelutapahtumissakin palvelu paranee entisestään, kun ostoja pystyy tekemään pankki- tai luottokortilla ja uutena mahdollisuutena ostaa liput mobiililla suoraan puhelinlaskuun.

Viimeaikaisia uutisia