Eskola ja Sumén mukaan Kirittärien vahvuuteen

 – Superpesis

28.9.2018 Siri Eskola siirtyy Oulun Lipottarista Kirittäriin 1+1 –muotoisella sopimuksella. Finaaleissa sisäpelillään Kirittärien peliä johtanut Saana Sumén jatkaa myös Kirittärissä kaudella 2019. Seurajohtaja Petri Kaijansinkko on tyytyväinen nykyiseen sopimustilanteeseen.Siri Eskola, 21, siirtyy Oulun Lipottarista Kirittäriin. Kiimingin Urheilijoiden kasvatti on pelannut superpesistä Lipottarissa kahden kauden ajan numerolla 4.Siri oli kaudella 2018 naisten superpesiksen runkosarjassa lyöjätilaston 14. […]

28.9.2018

Siri Eskola siirtyy Oulun Lipottarista Kirittäriin 1+1 –muotoisella sopimuksella. Finaaleissa sisäpelillään Kirittärien peliä johtanut Saana Sumén jatkaa myös Kirittärissä kaudella 2019. Seurajohtaja Petri Kaijansinkko on tyytyväinen nykyiseen sopimustilanteeseen.Siri Eskola, 21, siirtyy Oulun Lipottarista Kirittäriin. Kiimingin Urheilijoiden kasvatti on pelannut superpesistä Lipottarissa kahden kauden ajan numerolla 4.Siri oli kaudella 2018 naisten superpesiksen runkosarjassa lyöjätilaston 14. lyöden 33 juoksua. Sirin pelaajasopimus on muotoa 1+1.

– Minulla on kova voitonnälkä ja halu kehittyä pelaajana. Saatuani opiskelupaikan Kuopion yliopistosta, päätin heti, että haluaisin lähteä kehittymään ja tavoittelemaan menestystä Kirittäriin. Uskon, että pystyn monipuolisena pelaajana vahvistamaan jo ennestään Kirittärien erinomaista joukkuetta. Tuon kentälle myös tunnetta oman vahvasti eläytyvän persoonani kautta, Eskola summaa

Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen on tyytyväinen oululaisvahvistukseen. – Siri on motivoitunut ja lahjakas nuori pelaaja, joka halusi tulla nimenomaan Kirittäriin. Hän on vaihtajana ja kotiuttajana pelaaja, jolla on myös selkeä läpilyöntipotentiaali lyönneissään. Ulkopelissä hän pystyy pelaamaan hyvällä tasolla sekä etukentällä että polttolinjassa, Viljanen pohtii. Sumén jatkaa Kirittärissä Peräti 68 juoksua päättyneellä mestaruuskaudella Kirittärien paidassa lyönyt lyöjäjokeri Saana Sumén jatkaa myös tulevalla kaudella jyväskyläläisten riveissä. Sumén on pelannut kaksi erinomaista kautta Kirittärissä ja etenkin jälkimmäinen kausi oli upeaa seurattavaa. Runkosarjassa Sumén löi 51 juoksua sijoittuen lyöjätilastossa viidenneksi ja pudotuspeleissä 17 sijoittuen neljänneksi pudotuspelien lyöjätilastossa.

– Saanan kehittyminen ja paineensietokyky on ollut mahtava. Tämän syksyn loppuottelut osoittivat kuinka kova hän on nimenomaan ratkaisupaikoissa, Kirittärien kakkospelinjohtaja ja seurajohtaja Petri Kaijansinkko tuumailee.

Saana Sumén on viihtynyt Jyväskylässä hyvin ja hakee tutusta valmennustiimistä potkua myös ensi kaudelle. – On mukava jatkaa Kirittärissä hienosti päättyneen ja henkilökohtaisestikin hyvin sujuneen kauden jälkeen. Uskon pystyväni parantamaan edelleenkin tekemistäni mailanvarressa, Saana hymyilee.   Kirittärien sopimustilanne vaikuttaa tällä hetkellä todella hyvältä. Viime kauden sopimuspelaajista suurin osa on tehnyt jatkosopimuksen Kirittärien kanssa. Tällä hetkellä sopimustilanne näyttää seuraavalta: Tilanne 28.9.18:
 Pelaajat:
Siri Eskola, Virpi Hukka, Silja Kantanen, Venla Karttunen, Camilla Kirsilä, Ella Korpela, 
Mari Mantsinen, Eeva Mäki-Maukola, Emma Nieminen, Emma Sallinen, Saana Sumén, Laura Toikkanen, Iina Valkeejärvi.
Pelinjohtaja Nalle Viljanen. Lisätietoja:
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977 

Viimeaikaisia uutisia