Virpi Hukka on vuoden naispesäpalloilija

 – Superpesis

6.10.2018 Kirittärien superpesisjoukkue kävi tyhjentämässä palkintopöydän pesäpallokauden 2018 päätösristelyllä. Virpi Hukka valittiin vuoden pesäpalloilijaksi. Emma Körkkö voitti lähes jokaisen tilaston tänä vuonna. Vuoden lukkarina palkittiin Mari Mantsinen ja pudotuspelien arvokkaimpana palkittiin Emma Sallinen. Nalle Viljanen valittiin vuoden pelinjohtajaksi ja myös Kirittärien valmennustiimiä (Viljanen, Kaijansinkko, Rinkinen ja Vauhkonen) muistettiin palkinnolla. Kirittärien kauden ykkösnainen on kiistatta Virpi Hukka. Hukka […]

6.10.2018

Kirittärien superpesisjoukkue kävi tyhjentämässä palkintopöydän pesäpallokauden 2018 päätösristelyllä. Virpi Hukka valittiin vuoden pesäpalloilijaksi. Emma Körkkö voitti lähes jokaisen tilaston tänä vuonna. Vuoden lukkarina palkittiin Mari Mantsinen ja pudotuspelien arvokkaimpana palkittiin Emma Sallinen. Nalle Viljanen valittiin vuoden pelinjohtajaksi ja myös Kirittärien valmennustiimiä (Viljanen, Kaijansinkko, Rinkinen ja Vauhkonen) muistettiin palkinnolla.

Kirittärien kauden ykkösnainen on kiistatta Virpi Hukka. Hukka valittiin vuoden pesäpalloilijaksi, mutta tämän lisäksi hän nappasi myös pelaajien äänestämän kultainen maila -palkinnon parhaan sisäpelaajan kunniaksi. Tämän lisäksi Hukka voitti runkosarjan etenijätilaston ylivoimaisesti 54 tuodulla, vaikka loukkaantumiset hieman varjostivat kautta.

Kauden kärkilyöntikuningataren viittaa kantaa Emma Körkkö (os. Nieminen), joka oli pysäyttämätön mailan varressa kauden 2018 aikana. Körkkö voitti runkosarjassa sekä kärkilyöntitilaston (165 kärkilyöntiä) että kärkilyöntiprosenttitilaston (onnistumisprosentti oli huima 71,73 %). Tämän lisäksi Körkkö palkittiin kultainen räpylä -palkinnolla, joka on myös pelaajien äänestämä palkinto kauden parhaalle ulkopelaajalle. Körkön onnistumisista kertoo myös voitot Subway-kultakypäräpalkinnoissa ja Ruudun tähtipelaajavalinnoissa.

Huikean kauden Kirittärien kotipesässä lautasen äärellä pelannut Mari Mantsinen palkittiin vuoden lukkarin palkinnolla. Pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkinto päätyi Kirittärien Emma Salliselle.

Kirittärien menestyksen taustalla olleita henkilöitä muistettiin gaalassa. Vuoden pelinjohtajana palkittiin Nalle Viljanen ja vuoden valmennustiiminä palkittiin Kirittärien Nalle Viljanen, Petri Kaijansinkko, Niina Rinkinen ja Reijo Vauhkonen.

Alla kaikki Kirittärien palkinnot listana.

Vuoden pesäpalloilijat

 Vuoden naispesäpalloilija: Virpi Hukka, Kirittäret, Jyväskylä

Pudotuspelien arvokkain pelaaja, naiset: Emma Sallinen, Kirittäret, Jyväskylä

Vuoden lukkarit

 Vuoden lukkari, naiset: Mari Mantsinen, Kirittäret, Jyväskylä

Vuoden pelinjohtajat

 Naisten Superpesis: Jussi Viljanen, Kirittäret, Jyväskylä

Pelaajien valinnat

 Kultainen maila, naiset: Virpi Hukka, Kirittäret, Jyväskylä

Kultainen räpylä, naiset: Emma Körkkö, Kirittäret, Jyväskylä

Kultakypärä- ja Ruutu-pelaajat

 Subway-kultakypäräpelaaja, naiset: Emma Körkkö, Kirittäret, Jyväskylä

Ruutu-tähtipelaaja, naiset: Emma Körkkö, Kirittäret, Jyväskylä

Vuoden valmennustiimit

 Naisten Superpesis: Kirittäret, Jyväskylä

Superpesiksen tilastovoittajat

Etenijäkuningatar: Virpi Hukka, Kirittäret, Jyväskylä 54 tuotua

Kärkilyöntivoittaja, naiset: Emma Körkkö, Kirittäret, Jyväskylä 165 kärkilyöntiä

Paras kärkilyöntien onnistumis-%, naiset: Emma Körkkö, Kirittäret, Jyväskylä 71,73 %

Mitalijoukkueet

Naisten Suomen mestari: Kirittäret, Jyväskylä

Viimeaikaisia uutisia