Sallinen jatkaa Kirittärissä

 – Superpesis

25.9.2018 Emma Sallinen on tehnyt vuodenmittaisen jatkosopimuksen Kirittärien kanssa. Pudotuspelien lyöjätilaston kolmanneksi sijoittunut Sallinen lähtee hakemaan ensi kaudeksi vielä kovempaa lyöntivirettä jyväskyläläisten riveissä.Emma Sallinen äityi pudotuspelien aikana elämänsä lyöntivireeseen. Runkosarjan aikana yskähdellyt kumura löysi loppukaudesta tiensä väliin todella kovalla prosentilla. Sallinen lähtee kuitenkin tulevaan kauteen rauhallisin mielin ja jalat tukevasti tekonurmen pinnassa. – Pudotuspelien aikana ympärilläni […]

25.9.2018

Emma Sallinen on tehnyt vuodenmittaisen jatkosopimuksen Kirittärien kanssa. Pudotuspelien lyöjätilaston kolmanneksi sijoittunut Sallinen lähtee hakemaan ensi kaudeksi vielä kovempaa lyöntivirettä jyväskyläläisten riveissä.Emma Sallinen äityi pudotuspelien aikana elämänsä lyöntivireeseen. Runkosarjan aikana yskähdellyt kumura löysi loppukaudesta tiensä väliin todella kovalla prosentilla. Sallinen lähtee kuitenkin tulevaan kauteen rauhallisin mielin ja jalat tukevasti tekonurmen pinnassa. – Pudotuspelien aikana ympärilläni pyörinyt häly oli uusi kokemus ja koen, että se auttoi terävöittämään olennaiseen keskittymistä. Tilastomerkinnöillä ei ole mitään merkitystä siinä vaiheessa, kun kauden jälkeen saa kultaa kaulaan. Ensi kaudella lähden hakemaan tasaisempaa, mutta silti nousujohteista peliä, Sallinen toteaa. Sallinen löi runkosarjan aikana vaatimattomat 29 juoksua. Lyönti oli hukassa keskikesällä ja vauhtia haettiin joukkueen pelinjohtajan, Nalle Viljasen, kumurakoulusta. Kova harjoittelu toi tulosta ja pudotuspeleissä Sallinen löi 21 juoksua. – Olen kova harjoittelemaan ja tiedän, että Jyväskylässä on tarjolla minulle parhaat olosuhteet yhdistää muu elämä ja urheilu. Viimeistelen opintojani Jyväskylän yliopistossa ja työtkin ovat pitkälti Keski-Suomessa. Joukkue näyttäisi pysyvän pitkälti samanlaisena ja tutkaparini Virpi Hukan sopimus oli viimeinen niitti, että haluan edustaa Kirittäriä myös tulevalla kaudella, Sallinen summaa. Sallisen kaltaiset Jyväskylään opiskelemaan saapuneet urheilijat ovat Kirittärien kannalta optimaalisia vahvistuksia joukkueeseen.
– Emma Sallisen kaksi edellistä kautta Kirittärissä ovat olleet erinomaisen hyviä. Päättyneellä mestaruuskaudella hän oli suorastaan loistava pudotuspeleissä. Nousujohteisen sisäpelin lisäksi hänen ulkopelinsä etukentällä kehittyi kauden aikana ja oli esimerkiksi loppuotteluissa lähes virheetöntä, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kehuu. 

Lisätietoja
Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977 

Viimeaikaisia uutisia