Ennakko: Tunnetta ja taistelua

 – Superpesis

16.6.2018 Kirittäret – Manse PP, Tampere sunnuntaina 17.6. klo 16:00 Hippoksella.Kirittärien ja Manse PP :n väliset tiukat ottelut jatkuvat jo sunnuntaina Jyväskylän Hippoksella. Joukkueet kohtasivat perjantaina Tampereella Kirittärien napatessa kovan päänahan tiiviillä ulkopelillä ja riittävällä sisäpelillä jaksoin 0–2 (0–3, 0–3). Kirittärien kevätkierros päättyy sunnuntaiseen kamppailuun ja joukkue haluaa luonnollisesti lähteä juhannustauolle voitto taskussa. Kirittäret jatkaakin samalla […]

16.6.2018

Kirittärien Mari Mantsinen oli huippuvireessa perjantaina Tampereella. Kuva Foto-Antti
Kirittäret – Manse PP, Tampere sunnuntaina 17.6. klo 16:00 Hippoksella.Kirittärien ja Manse PP :n väliset tiukat ottelut jatkuvat jo sunnuntaina Jyväskylän Hippoksella. Joukkueet kohtasivat perjantaina Tampereella Kirittärien napatessa kovan päänahan tiiviillä ulkopelillä ja riittävällä sisäpelillä jaksoin 0–2 (0–3, 0–3). 
Kirittärien kevätkierros päättyy sunnuntaiseen kamppailuun ja joukkue haluaa luonnollisesti lähteä juhannustauolle voitto taskussa. Kirittäret jatkaakin samalla koosteella kuin millä se pelasi Tampereen perjantai-illassa. 
Kirittäret piti lauantaina aamupäivällä lyhyen palaverin, jossa tarkennettiin muutamia pelillisiä painotuksia sisäpelistä ja hyvin koko alkukauden toimineesta ulkopelistä. Hyökkäyspelissä tulee löytyä vielä lisää laatua monellakin osa-alueella sunnuntaina, koska vastassa on hyvä vierasjoukkue. Lauantaina ohjelmassa on ollut palauttava harjoitus ja pelaajat ovat värjötelleet Hippoksen kylmäaltaassa, että palautuminen saadaan maksimoitua peliruuhkan keskellä. – Loppujen lopuksi isoin asia tulee olemaan tunnetila. Taisteluvireen ja ilmeen tulee olla Mansea vastaan aivan tapissa niin kuin se oli perjantaina. Hieno ja iso matsi on taas luvassa ja mikä parasta kotiyleisön edessä. Mennään nauttimaan, antamaan kaikkemme ja tekemään yhdessä sykähdyttävä peli. Taas kannattaa uskaltaa, olla rohkea ja uskoa yhteiseen tekemiseen, kommentoi Kirittärien vt.pelinjohtaja Pete Kaijansinkko. 

Sunnuntaisen klo 16.00 Hippoksella alkavan huippuottelun Kirittäret-Manse PP otteluisäntänä toimii Liikuntapääkaupunki Jyväskylä. 

Viimeaikaisia uutisia