Ennakko: Pehmeiden kesälöylyjen päivä, huippuottelu Kirittäret – Pesäkarhut

 – Superpesis

14.7.2018 Kirittäret – Porin Pesäkarhut sunnuntaina 15.7. HUOM. Klo 13:00 Hippoksella. Sunnuntaina Hippoksella pelataan todellinen huippuottelu ja kärkikamppailu, kun Kirittäret saa vieraakseen Porin Pesäkarhut. Joukkueet taistelevat yhdessä Tampereen kanssa runkosarjan ykköspaikasta erittäin tasaisena kärkikolmikkona, eikä Lapuakaan ole vielä ratkaisevasti jäänyt jälkeen neljännellä sijalla. Runkosarjaa on jäljellä enää neljä kierrosta, ja sunnuntain Pori-ottelu on Kirittärien viimeinen kotiottelu […]

14.7.2018

Kirittäret – Porin Pesäkarhut sunnuntaina 15.7. HUOM. Klo 13:00 Hippoksella.

Sunnuntaina Hippoksella pelataan todellinen huippuottelu ja kärkikamppailu, kun Kirittäret saa vieraakseen Porin Pesäkarhut. Joukkueet taistelevat yhdessä Tampereen kanssa runkosarjan ykköspaikasta erittäin tasaisena kärkikolmikkona, eikä Lapuakaan ole vielä ratkaisevasti jäänyt jälkeen neljännellä sijalla. Runkosarjaa on jäljellä enää neljä kierrosta, ja sunnuntain Pori-ottelu on Kirittärien viimeinen kotiottelu ennen ensi viikolla pelattavaa kolmen ottelun vieraskiertuetta. Tämän hetkisen sarjatilanteen mukaan Kirittäret avaa ylemmän jatkosarjan kotiottelulla ke 25.7. 

Kirittärien ja Pesäkarhujen väliset ottelut ovat koko 2000-luvun olleet erinomaisia taisteluja ja kiihkeitä pelejä, joissa joukkueet jättävät aivan kaiken kentälle. Samaa on odotettavissa nytkin, kun sarjapisteiden lisäksi pelataan myös asetelmista syksyn pudotuspeleihin. 


Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen korostaa pelirohkeuden merkitystä sunnuntain ottelussa. 

– Pitää uskaltaa pelata ja olla rohkea. Peruuttamalla ei näissä peleissä pärjää. Pelirohkeuden tulee näkyä meidän sisäpelissä lyöntiratkaisuissa ja ulkopelissä aktiivisuutena sekä yleisesti ottaen ilmeessä ja taistelutahdossa, Nalle kertoo. 

Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen välinen ottelu alkaa sunnuntaina Hippoksella poikkeuksellisesti jo klo 13.00 jalkapallon mm-finaalin vuoksi. Otteluisäntänä ja pehmeiden kesälöylyjen tarjoajana toimii Kirittärien pääyhteistyökumppani Harvia. 
Ottelun yhteydessä Kirittäret julkistaa myös kahden pelaajan jatkosopimukset kaudelle 2019. 

Viimeaikaisia uutisia