Omat kasvatit jatkavat Kirittärissä kaudella 2019

 – Superpesis

15.7.2018 Kirittäret on tehnyt jatkosopimukset kahden oman kasvattinsa pelaamisesta Kirittärissä myös kaudella 2019. Iina Valkeejärvi, 19, ja Venla Karttunen, 15, edustavat Jyväskylän oransseja jatkossakin.  Valkeejärvi pelaa nuoresta iästään huolimatta jo viidettä kautta kasvattajaseuransa superpesisjoukkueessa. Iina kuuluu superpesiksen vaarallisimpiin ja parhaimpiin kotiuttajiin sijoittumalla viimeiset kaksi kautta lyöjätilaston kärkikymmenikköön. Tällä kaudella Iina Valkeejärvi on vakiinnuttanut paikkansa myös […]

15.7.2018

Kirittäret on tehnyt jatkosopimukset kahden oman kasvattinsa pelaamisesta Kirittärissä myös kaudella 2019. Iina Valkeejärvi, 19, ja Venla Karttunen, 15, edustavat Jyväskylän oransseja jatkossakin. 


Valkeejärvi pelaa nuoresta iästään huolimatta jo viidettä kautta kasvattajaseuransa superpesisjoukkueessa. Iina kuuluu superpesiksen vaarallisimpiin ja parhaimpiin kotiuttajiin sijoittumalla viimeiset kaksi kautta lyöjätilaston kärkikymmenikköön. Tällä kaudella Iina Valkeejärvi on vakiinnuttanut paikkansa myös Kirittärien ulkopelissä.

– Hyvä fiilis, kun saatiin jo nyt tehtyä sopimus jatkosta. Se luo sitoutumisen tunnetta entisestään omaan kasvattajaseuraan. Kirittäret on hieno organisaatio, jossa osataan tehdä hommat oikein, Iina hehkuttaa päätöstään jatkaa Kirittärissä.

Venla Karttunen on noussut nuoresta iästään huolimatta tämän kauden aikana Kirittärien superpesisjoukkueen kokoonpanoon. Venlan rooli on toistaiseksi superpesiksen osalta ollut jokeriosastolla, mutta tämä nuori monilahjakkuus pelaa isoa tonttia ulkopelissä Kirittärien tyttöjen superpesisjoukkueessa ja suomensarjan joukkueessa. Monipuolisena ja taitavana pelaajana Karttusen voi odottaa kehittyvän erittäin merkittävään rooliin Kirittärissä. Kyseessä on tulevaisuuden huippupesäpalloilija.

– Tavoitteena on kehittyä joka kausi yhä paremmaksi pelaajaksi ja tulla ihan huippupelaajaksi lähivuosina. Ja tietenkin menestyä joukkueen kanssa ja Kirittärissä se on varmasti mahdollista, Venla miettii. 

Kirittärien joukkue kaudelle 2019 rakentuu suunnitellussa aikataulussa. Kirittärien johtokunta asetti raamit ja tavoitteet joukkueen rakentamiselle ja toistaiseksi projekti on edennyt suunnitelmien mukaisesti.

– Kirittärien joukkue tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen jatkossakin. Aiemmin julkaistut Eeva Mäki-Maukolan ja Laura Toikkasen jatkot kertovat, että Jyväskylä on loistava paikka rakentaa elämää opiskelu ja urheilu yhdistäen. Valkeejärven ja Karttusen jatkaminen meillä puolestaan kertoo siitä, että Kirittärien pelaajapolun kautta myös omia kasvatteja nousee jatkuvasti yhä merkittävimpiin rooleihin joukkueessamme, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa. 
 

Lisätietoja

Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia