Ennakko: Kolmatta voittoa metsästämään

 – Superpesis

8.9.2018 Kirittäret – Manse PP, Tampere sunnuntaina 9.9. klo 16:00 Hippoksella.Kirittärillä on sunnuntaina mahdollisuus päättää hieno superpesiskausi voittamalla seuran historian yhdeksäs Suomen mestaruus. Kirittäret johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja niinpä ottelusarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla. Manse PP Tampereelta on osoittanut molemmissa tiukoissa peleissä omat vahvuutensa, mutta myös heikkoutensa. Luvassa on taas varmasti jännittävä ottelu. […]

8.9.2018

Kuva Foto-Antti
Kirittäret – Manse PP, Tampere sunnuntaina 9.9. klo 16:00 Hippoksella.Kirittärillä on sunnuntaina mahdollisuus päättää hieno superpesiskausi voittamalla seuran historian yhdeksäs Suomen mestaruus. Kirittäret johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja niinpä ottelusarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla. Manse PP Tampereelta on osoittanut molemmissa tiukoissa peleissä omat vahvuutensa, mutta myös heikkoutensa. Luvassa on taas varmasti jännittävä ottelu. Oman mausteensa otteluun tuo toivottavasti runsaslukuinen kotiyleisö, jonka Kirittärien joukkue toivoo saapuvan Hippokselle huomenna jo hyvissä ajoin. 
– Tärkeää on nollata lauantain kova ottelu. Ajatus ei saa karkailla ja meidän pitää pystyä parantamaan kokonaisvaltaisesti peliämme. Etenkin ulkopelissä meidän tulee pystyä elämään ja pelaamaan hetkessä. Sisäpelissä kaaripelin tulee parantua ja ratkaisujen tulee olla hyvin mietittyjä ja selkeitä. Kotiyleisön tuella on parhaimmillaan todella iso merkitys ja vaikutus sekä omaan peliin että myös vastustajaan, pelinjohtaja Nalle Viljanen pohjustaa Kirittärien tuntemuksia.  Sunnuntain peli on osa jyväskyläläistä penkkiurheilun Super-Sunnuntaita. JJK:n sunnuntain Ykkösen ottelun alkamisaikaa muutettiin. Näin ollen katsojien on mahdollista nähdä paikan päällä sekä JJK:n ottelu, Kirittärien pesisfinaali että JYPin CHL-matsi. Seurat tarjoavat otteluihin myös edullista yhteislippua 25 € hintaan. Jos JJK:n ja JYP:in kausikorttilaiset eivät pääse katsomaan kaikkia kolmea peliä, niin Kirittäret tarjoaa edun JJK:n ja JYPin kausikorttilaisille. Pelkästään Kirittärien otteluun kausikorttia näyttämällä aikuisten lippu hintaan 15 € (norm.hinta 17 €).  Sunnuntain otteluisäntä Jyväskylän kaupunki ja Kirittäret toivottavat myöskin kaikki Jyväskylän ylä- ja alakoululaiset tervettulleiksi otteluun ilmaiseksi! Täytetään huomenna Hippos ja luodaan hurmosta kentälle!

LisätietojaPetri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 0400540977 

Viimeaikaisia uutisia