Kahden hienon pelin viikonloppu

 – Superpesis

7.9.2018 Manse PP, Tampere – Kirittäret lauantaina 8.9. klo 14:00 Kaupissa.Naisten superpesiksen loppuottelut jatkuvat viikonloppuna. Lauantaina klo 14 pelataan Tampereen Kaupissa ja sunnuntaina klo 16 Jyväskylän Hippoksella. Kirittäret johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0, kun se kukisti keskiviikkona Manse PP:n jännittävässä ottelussa kotikentällään. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. – Molemmat joukkueet parantavat varmasti avausottelusta. Ottelusarjoissa on aina tärkeää pystyä […]

7.9.2018

Manse PP, Tampere – Kirittäret lauantaina 8.9. klo 14:00 Kaupissa.Naisten superpesiksen loppuottelut jatkuvat viikonloppuna. Lauantaina klo 14 pelataan Tampereen Kaupissa ja sunnuntaina klo 16 Jyväskylän Hippoksella. Kirittäret johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0, kun se kukisti keskiviikkona Manse PP:n jännittävässä ottelussa kotikentällään. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. 
– Molemmat joukkueet parantavat varmasti avausottelusta. Ottelusarjoissa on aina tärkeää pystyä kehittämään omaa peliä ja poimia olennaiset asiat sekä reagoida vastustajan tekemisiin. Tietyllä tapaa pyrimme myös ennakoimaan ja miettimään välipäivien aikana, mitä vastustaja ehkä miettii tekevänsä seuraavassa pelissä. Keskiössä meillä on edelleenkin kuitenkin oma tekeminen, parantaa sisäpeliä ja jatkaa hyvää ulkopeliä, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen ennakoi lauantaista Tampereella pelattavaa ottelua. 
Kolmas loppuottelu pelataan siis Jyväskylän Hippoksella sunnuntaina klo 16. Otteluisäntänä toimii Jyväskylän kaupunki, joka kutsuu yhdessä Kirittärien kanssa kaikki kaupungin ala-asteiden ja yläasteiden oppilaat ilmaiseksi peliin. Lisäksi Kirittäret tekee super-sunnuntaina merkittävää yhteistyötä JYPin ja JJK:n kanssa. Klo 14 alkavassa JJK:n ottelussa ja klo 16 alkavassa Kirittärien ottelussa on myynnissä yhteislippua hintaan 25€, lipulla pääsee sisään Kirittärien ja JJK:n ottelun lisäksi myös klo 19 alkavaan JYPin CHL-otteluun. 
JYPin ja JJK:n kausikorttilaiset saavat sunnuntaiseen Kirittärien kotiotteluun kahden euron alennuksen normaalihintaisesta aikuisten lipusta. 

Lisätietoja
Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 0400540977 

Viimeaikaisia uutisia