Ennakko: Kärkikamppailu Tampereella

 – Superpesis

15.6.2018 Manse PP, Tampere – Kirittäret perjantaina 15.6. klo 18:00. Kirittäret ja Manse PP Tampereelta pelaavat viikonloppuna mielenkiintoiset ”home to home” – tyyppiset ottelut, kun ensin perjantaina pelataan Tampereella ja sunnuntaina Jyväskylässä Hippoksella.  Kyseessä on myös sarjan ehdottomat kärkiottelut, sillä vastakkain ovat sarjataulukon ykkönen ja kolmonen. Kirittäret on saalistanut yhdeksästä ottelustaan 21 pistettä ja Tampere […]

15.6.2018

Manse PP, Tampere – Kirittäret perjantaina 15.6. klo 18:00.

Kirittäret ja Manse PP Tampereelta pelaavat viikonloppuna mielenkiintoiset ”home to home” – tyyppiset ottelut, kun ensin perjantaina pelataan Tampereella ja sunnuntaina Jyväskylässä Hippoksella. 


Kyseessä on myös sarjan ehdottomat kärkiottelut, sillä vastakkain ovat sarjataulukon ykkönen ja kolmonen. Kirittäret on saalistanut yhdeksästä ottelustaan 21 pistettä ja Tampere 19 pistettä kahdeksasta pelaamastaan pelistä. Manse PP on siis vain muutaman pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Sarjataulukon kärki on ollut tällä kaudella äärimmäisen tasainen, joten viikonlopun peleissä jaetaan arvokkaita pisteitä.
 

Kirittärille Manse-ottelut päättävät kevätkierroksen ennen puolentoista viikon mittaista peli-ja juhannustaukoa. 
 

– Haaste on perjantaina kova, mutta me olemme valmiina. Tampere on juoksuvoimainen joukkue, jota vastaan on oltava asialla koko ajan. Heidän ulkopelistään puolestaan löytyy paikkoja joihin iskeä. Suoritusten laatu nousee keskiöön näissä kärkiotteluissa, Kirittärien kakkospelinjohtaja ja ainakin vielä perjantaina viuhkassa oleva Petri Kaijansinkko ennakoi vierasreissua Tampereelle. 
 

Lisätietoja

Petri Kaijansinkko ,
pete.kaijansinkko@icloud.com 
0400540977

Viimeaikaisia uutisia