Uusien pelaajien ensivaikutelmat

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 25.11.2013 Eetu Salmi esitti Kirittärien facebook sivulla kysymyksen: ”Kuinka uudet pelaajat ovat kotiutuneet joukueeseen?” Hyvä kysymys. Tässä muutama vastaus. Aino-Kaisa Mantere pelasi viime kesänä Seinäjoella Ykköspesistä sekä B-tyttöjen Superpesistä. Näin hän kommentoi kotiutumistaan Kirittäriin: ”Mä oon ainakin kotiutunut oikein hyvin! Jyväskylässä kun asuu niin on tullu nyt oltua yhdessä tosi paljon, ja tutustunu lähes […]

Julkaistu 25.11.2013

Eetu Salmi esitti Kirittärien facebook sivulla kysymyksen: ”Kuinka uudet pelaajat ovat kotiutuneet joukueeseen?” Hyvä kysymys. Tässä muutama vastaus.

Aino-Kaisa Mantere pelasi viime kesänä Seinäjoella Ykköspesistä sekä B-tyttöjen Superpesistä. Näin hän kommentoi kotiutumistaan Kirittäriin: ”Mä oon ainakin kotiutunut oikein hyvin! Jyväskylässä kun asuu niin on tullu nyt oltua yhdessä tosi paljon, ja tutustunu lähes kaikkiin hyvin. Joukkueesta on tullut saatua paljon uusia ystäviä, helpommin ehkä muualta tulleista, mutta muidenkin kanssa on treeneissä aina tosi hauskaa. Joukkue otti muualta tulleet tosi hyvin vastaan eikä oo ollut ulkopuolinen olo kertaakaan. :)”

Samoilla linjoilla jatkaa JyPe:n B-tytöistä naisten harjoitusrinkiin noussut Stina Parantainen: ”Olen kotiutunut joukkueeseen hyvin.Osa pelaajista on vanhoja tuttuja B-tytöistä,myös uusiin pelaajiin on ollu helppo tutustua, sillä kaikki ovat motivoituneita ja mukavia.”

Rauman Lukosta Kirittäriin siirtyneen Emma Niemisen kotiutuminen Kirittäriin nostaa esiin hyvin samantyyppisen kommentin: ”Olen kotiutunut todella hyvin. Kaikki ovat mukavia ja joukkueessa on helppo olla oma itsensä :)”

Kouvolasta ja Kuusankosken suomensarjasta Kirittärien harjoitusrinkiin ponnahtaneet Annika Jokisen kommentit ovat hyvin samansuuntaisia: ”Ihan hyvin olen kyllä sopeutunut. Pikkuhiljaa alkaa enemmän ja enemmän tutustumaan ihmisiin. Mukava myös päästä tekemään itselle uudenlaisia harjotuksia.

Eikä ongelmia kotiutumisessa ole ollut uudella 2-pelinjohtajalla, Teemu Körkölläkään: ”Hyvin olen kotiutunut. Helppo ympäristö sopeutua niin kaupungin kuin seurankin puolelta. Hyvät ja monipuoliset harjoitusolosuhteet motivoi laadukkaaseen harjoitteiluun. Myös koutsi on saanut itsensä liikkeelle. Eli ympäristö painostaa myös hunokuntoisemmankin hommiin. ;)”

Kuherruskuukautta siis mennään ja kaikki on auvoista. Jatkamme työntekoa ja toivomme, että jossain kohdassa edes jotain pientä säröä pukkaa, niin saamme kasvunpaikkoja 🙂

Viimeaikaisia uutisia