Tiina Tolosen ura jatkuu Kirittärissä!

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 7.1.2014 Yksi naisten Superpesiksen huippunimistä Tiina Tolonen jatkaa Kirittärissä. Kahdeksan Itä – Länsi ottelua pelannut Tolonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Kirittärien kanssa. Pääosan urastaan polttolinjalle pelannut Tiina pelasi viime vuonna muutaman pelin lukkarina, joka oli hänelle tuttu pelipaikka nuoruudestaan. Ajatus lähteä tavoittelemaan Kirittärien lukkarin paikkaa sai Tolosen pelihalut pikkuhiljaa syksyn aikana ”roihattamaan”. ”Haaste on […]

Julkaistu 7.1.2014

Yksi naisten Superpesiksen huippunimistä Tiina Tolonen jatkaa Kirittärissä. Kahdeksan Itä – Länsi ottelua pelannut Tolonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Kirittärien kanssa.

Pääosan urastaan polttolinjalle pelannut Tiina pelasi viime vuonna muutaman pelin lukkarina, joka oli hänelle tuttu pelipaikka nuoruudestaan. Ajatus lähteä tavoittelemaan Kirittärien lukkarin paikkaa sai Tolosen pelihalut pikkuhiljaa syksyn aikana ”roihattamaan”.

Haaste on äärimmäisen kova ja töitä pitää tehdä paljon, mutta mahdollisuus päästä pelaamaan Kirittärissä lukkarina toimii myös suurena motivaattorina itselleni. Tiedän, että paikka lautasen äärestä ei ole itsestään selvyys vaan vaatii onnistumisia, sillä onhan seuran oma kasvatti B-tyttöikäinen Patrikaisen Noora erittäin lahjakas lukkari.” kommentoi Tolonen sopimuksensa taustoja

Motivoituneen huippupelaajan saaminen joukkueeseen olla todella hieno juttu. Tiina on sarjan yksi parhaista kotiuttajista ja myös peliälyltään sarjan eliittiä. Tiina tavoite syöttää Kirittärissä on kova, mutta realistinen. Uskon myös Tiinasta olevan apua 17-v Patrikaisen Nooran kehitykselle.” toteaa puolestaan joukkueen pelinjohtaja Nalle Viljanen.
    
Lisätietoja
    Kirittäret

    Jussi ”Nalle ” Viljanen
    pelinjohtaja
    040 359 2324

Viimeaikaisia uutisia