Syksyn toinen leiri

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 18.11.2013 Kirittäret jatkoivat harjoituskauttaan toisella leiriviikonlopulla 15.-17.11.2013. Siitä ei ole kirjoitettavaksi mitään suuria tarinoita tai ihmeellisiä kokemuksia. Leiri oli pesäpalloilijan arkea aamusta iltaan. Reeni, ravinto, lepo, reeni, ravinto, lepo, reeni, ravinto, lepo… Jossain välissä puhuttiinkin jotain. Tämä leiri ei ollut millään tavoin mediaseksikäs. Siitä ei lentänyt yhtään Twiittausta ilmaan tai muutakaan makeeta SoMeen. Pelaajat […]

Julkaistu 18.11.2013

Kirittäret jatkoivat harjoituskauttaan toisella leiriviikonlopulla 15.-17.11.2013. Siitä ei ole kirjoitettavaksi mitään suuria tarinoita tai ihmeellisiä kokemuksia.

Leiri oli pesäpalloilijan arkea aamusta iltaan. Reeni, ravinto, lepo, reeni, ravinto, lepo, reeni, ravinto, lepo… Jossain välissä puhuttiinkin jotain.

Tämä leiri ei ollut millään tavoin mediaseksikäs. Siitä ei lentänyt yhtään Twiittausta ilmaan tai muutakaan makeeta SoMeen. Pelaajat reenasivat kovaa. Valmentajat koittivat puhua asiaa. Asioita koitettiin viedä vähän eteenpäin. Siinä se.

Kuukauden tauko ja joulukuussa jatketaan. Toivottavasti lumi on jo silloin maassa.

Viimeaikaisia uutisia