Tiina Tolonen alkukauden sivussa

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 12.3.2013 Huikean viime kauden pelannut Tiina Tolonen joutuu leikkauspöydälle. Syksyn finaaleissa syntyneen jalkapöydän vamman laatu on viimeinkin selvinnyt ja se vaatii leikkaushoitoa. –Turha sitä on kieltää. Tämä on meille saman tason menetys kuin vaikkapa Roope Korhosen loukkaantuminen Sotkamolle tai Juha Korhosen Tahkolle. Tätä minä sanoisin dramatiikaksi, en sitä ettemme pelaa hallilopputurnauksessa,  kommentoi pelinjohtaja Armi […]

Julkaistu 12.3.2013

Huikean viime kauden pelannut Tiina Tolonen joutuu leikkauspöydälle. Syksyn finaaleissa syntyneen jalkapöydän vamman laatu on viimeinkin selvinnyt ja se vaatii leikkaushoitoa.

Turha sitä on kieltää. Tämä on meille saman tason menetys kuin vaikkapa Roope Korhosen loukkaantuminen Sotkamolle tai Juha Korhosen Tahkolle. Tätä minä sanoisin dramatiikaksi, en sitä ettemme pelaa hallilopputurnauksessa,  kommentoi pelinjohtaja Armi Ahola.
 

– En lähde arvioimaan Tolosen paluun ajankohtaa, koska sitä ei osaa tällä hetkellä lääkäritkään kertoa. Tässä on mennyt aika monta asiaa pieleen, mutta jossittelu ei vie asiaa eteenpäin. Hyvä että leikkaus on nyt eikä vaikka toukokuussa. Joukkue on täynnä motivoituneita pelaajia, jotka ottavat kehitysaskelia jokaisessa harjoituksessa. Nyt on tärkeintä pitää mieli positiivisena ja keskittyä asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa, Ara jatkoi.
 

Tiina Tolonen on itse hyvin samoilla linjolla Aran kanssa.

– Tottakai harmittaa kovasti, jossittelut on nyt lopetettu ja aletaan keskittyä juttuihin joihin voidaan vaikuttaa. Toki leikkaus tulee huonoon saumaan, kun kauden alkuun on enää 2kk, mutta toivon kovasti ja lupaan tehdä kaikkeni, että tälle kaudelle vielä Kirittärien pelipaidan päälleni puen.


– Nyt on hyvin aikaa keskittyä ylä- ja keskivartalon reenaamisseen mentorieni Nikin (Rinkinen) ja Hylen (Hylkilä) mahtavalla avustuksella, iso kiitos siitä heille. Se on nyt semmonen asia, joka pitää minut jotenkin järissäni tässä tilanteessa, kuvailee Tolonen omia tunnelmiaan.

Viimeaikaisia uutisia