Kolme pistettä ei riittänyt lopputurnauspaikkaan

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 25.2.2013 Kirittäret saalistivat lauantain hallism-alkuturnauksesta kolme pistettä, mutta jäi ilman loppuottelupaikkaa. Sarjanousija Mansella oli omasta lohkostaan puhdas kolmen pisteen voitto ja Kirittärien pisteet koostuivat Vihti voitosta 1-0 (6-2, 1-1) sekä kotiutuslyöntitappiosta Kempeleelle 1-2 (3-1, 0-4, 2-3). Vaikka jatkopaikka jäikin haaveeksi, löysi pelinjohtaja Armi Ahola turnauksesta paljon hyvää. Kirittäret saalistivat lauantain hallism-alkuturnauksesta kolme pistettä, mutta […]

Julkaistu 25.2.2013

Kirittäret saalistivat lauantain hallism-alkuturnauksesta kolme pistettä, mutta jäi ilman loppuottelupaikkaa. Sarjanousija Mansella oli omasta lohkostaan puhdas kolmen pisteen voitto ja Kirittärien pisteet koostuivat Vihti voitosta 1-0 (6-2, 1-1) sekä kotiutuslyöntitappiosta Kempeleelle 1-2 (3-1, 0-4, 2-3). Vaikka jatkopaikka jäikin haaveeksi, löysi pelinjohtaja Armi Ahola turnauksesta paljon hyvää.

Kirittäret saalistivat lauantain hallism-alkuturnauksesta kolme pistettä, mutta jäi ilman loppuottelupaikkaa. Sarjanousija Mansella oli omasta lohkostaan puhdas kolmen pisteen voitto ja Kirittärien pisteet koostuivat Vihti  voitosta 1-0 (6-2, 1-1) sekä kotiutuslyöntitappiosta Kempeleelle 1-2 (3-1, 0-4, 2-3). Vaikka jatkopaikka jäikin haaveeksi, löysi pelinjohtaja Armi Ahola turnauksesta paljon hyvää.

-Ylivoimaisesti iloisin asia oli meidän pesävahtien ulkopeli.  Koponen, Hakkarainen, Hynninen ja Andersson pelasivat kaikki täysin virheettömän ulkopelin. Suurimman tason noston aiempiin peleihin teki Kira Andesson, joka vahvisti edelleen uskoa siihen mitä laadukkaalla harjoittelulla ja pelaajin luottamisella voidaan saada aikaan. Valmennustiimi tekee huikealla työllään minulle postiviisia ongelmia, Ahola pohtii.
 
Lopputurnauspaikan menettämisen myötä Kirittärille avautuu myös mahdollisuus harjoitteluun joukkueen terveystilanteiden ehdoilla.

-Mietin asiaa hiukan jo ennen alkuturnausta, että vajaalla porukalla lopputurnaukseen lähteminen ei välttämättä palvele Kirittäriä tänä vuonna parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt voimme rakentaa keväälle kovan harjoittelujakson loukkaantumisten ja pienempien vammojen ehdolla.  Toki voittaminen on urheilun suola, mutta uskon että tämä tie on meille nyt sekä tietysti ainoa mahdollinen että kokonaisuuden kannalta parempi ratkaisu, Ara jatkoi.

Vaikka turnauksesta löytyy paljon positiivista, totuutta ei kuitenkaan  kannata kaunistella.

Päävalmentaja Katja Saari kiteytti tuloksen hyvin viimeisen pelin jälkeen, ”Selvää on, että tämä taso ei riitä vielä mihinkään!”

Viimeaikaisia uutisia