Pelaajaesittelyssä Kati ”Äijä” Nykänen

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 25.3.2013 Kirittäret viettivät kauden viimeisen talvileirin ja samalla valmistui esittelyvideo uudesta Kirittärestä Kati ”Äijä” Nykäsestä. Pelinjohtaja Armi Aholalla ei ole Nykäsestä kuin hyvää sanottavaa. – Kati on ollut koko talvikauden yksi positiivisimmista Kirittäristä. Kaikesta näkee, että pelaaja on kovalla motivaatiolla liikenteessä ja on esiintynyt jokaisessa joukkueen tapahtumassa erittäin hyvällä ilmeellä. Kesän virkavapaus ja muutkin valinnat […]

Julkaistu 25.3.2013

Kirittäret viettivät kauden viimeisen talvileirin ja samalla valmistui esittelyvideo uudesta Kirittärestä Kati ”Äijä” Nykäsestä. Pelinjohtaja Armi Aholalla ei ole Nykäsestä kuin hyvää sanottavaa.

– Kati on ollut koko talvikauden yksi positiivisimmista Kirittäristä. Kaikesta näkee, että pelaaja on kovalla motivaatiolla liikenteessä ja on esiintynyt jokaisessa joukkueen tapahtumassa erittäin hyvällä ilmeellä. Kesän virkavapaus ja muutkin valinnat joukkueen eteen ovat olleet isoja.

Nykäsen roolina 2-polttaja ja kotiuttaja.

– Ulkona Kati on erittäin pallovarma ja pelaa isolla itseluottamuksella. Pallojen merkkaus ja suoritusvarmuus on todella korkealla tasolla. Sisällä ”Äijälle” on luvassa iso kotiutusvastuu ja siihen Kati on osoittanut olevansa valmis.

Myös persoonana Nykänen sopii Aholan mukaan hyvin Kirittärien konseptiin.

– Kati tuo joukkueeseen omanlaista persoonallisuutta ja suoruutta, jonka näen vain hyvänä juttuna. Avoimuus asioiden käsittelyssä on isossa osassa molemmin puolin. Uskon, että Nykänen tulee olemaan sekä sisällä että ulkona yksi Kirittärien avainpelaajista ensi kaudella.

Katso Kirittärien kanavalta Kati Nykäsen haastattelu sekä valmentaja Riitta Holapan mietteet omasta menttoroitavastaa.  

Viimeaikaisia uutisia