Kirittäret pääsiäisen vietossa

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 30.3.2013 Kovan treenijakson päätteeksi Kirittäretkin viettävät nyt ansaittua pääsiäislomaa. – Kun harjoituspelit eivät sotkeneet viimeistä kuukautta, meillä oli mahdollisuus vetää tähän väliin aika kova fysiikkajakso, naurahtaa pelinjohtaja Armi Ahola. – Fysiikasta vastaavat päävalmentaja Katja Saari ja Niina Rinkinen ovat käyneet jokaisen pelaajan harjoittelun läpi henkilökohtaisella tasolla. Osa hankkii raakaa voimaa, toiset taas keskittyvät räjähtävyyden […]

Julkaistu 30.3.2013

Kovan treenijakson päätteeksi Kirittäretkin viettävät nyt ansaittua pääsiäislomaa. – Kun harjoituspelit eivät sotkeneet viimeistä kuukautta, meillä oli mahdollisuus vetää tähän väliin aika kova fysiikkajakso, naurahtaa pelinjohtaja Armi Ahola.

– Fysiikasta vastaavat päävalmentaja Katja Saari ja Niina Rinkinen ovat käyneet jokaisen pelaajan harjoittelun läpi henkilökohtaisella tasolla. Osa hankkii raakaa voimaa, toiset taas keskittyvät räjähtävyyden hakemiseen, osa tekee enemmän lajia. Ja olemme tietysti paljon miettineet myös sitä, miten välttäisimme loukkaantumiset tulevalla pelikaudella ja tässä huoltava harjoittelu nousee isoon osaan, Ahola jatkaa.

Kirittäret pienensivät harjoitusrinkiään, kun ykköspesiksen vahvuuteen liittyvät pääsiäisen jälkeen Ida Virenius, Veera Karjalainen, Noora Patrikainen ja Jessi Vatanen.

– Omat junnumme ovat ottaneet todella isoja harppauksia urheilulliseen suuntaan. En kuitenkaan halua kenellekään pelkkää kopinnostajan roolia vaan on tärkeää, että nuoret pelaajat pääsevät isoon rooliin 1-pesiksessä ja b-tytöissä.

– Toinen syy varsin aikaiseen joukkueen pienetämiseen on se, että haluan ryhmäyttää joukkuetta entistä enemmän. Haastajan asemassa joukkuehenki nousee vielä isompaan osaan kuin aiemmin.

Tiukan treenijakson aikana osa pelaajista ehti myös ”mallikuviin”. Tänä vuonna Kirittärien teemana on urheilullisuus.

– Lähtökohta kauteen on erilainen kuin viime kaudella. Nyt ei Hiltonin seinille naulailla ”Taina Takaisin” kylttejä, vaan kaikki toiminta tähtää ensisijaisesti yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tämän jälkeen joukkueella on mahdollisuus mennä eteenpäin. Koko valmennustiimimme on tehnyt erinomaista ja pyyteetöntä työtä. Pelaajien eteen tehdyt työtunnit ovat todella suuria, kehuu Ara tiiminsä uurastusta.

Katso video mallikuvauksista Kirittärien Kanavalta.

Viimeaikaisia uutisia