Johanna Vikmanista Kirittärien kapteeni

 – Superpesis, Yleinen

Julkaistu 15.4.2013 12-kautta Kirittäriä edustanut Johanna ”Manni” Vikman on joukkueen ensi kauden kapteeni. Pelinjohtaja Armi Ahola valitsi kapteenit tällä kertaa itse, ilman äänestystä. Kapteeniston täydentävät Laura Nuutinen ja Tiina Tolonen. – Uusien pelaajien olisi ehkä vielä tällä hetkellä ollut vaikea äänestää kapteenistosta ja koin, että joukkue tarvitsee vahvan jalustan mistä kauteen ponnistetaan.  Tämän kolmikon tunnen […]

Julkaistu 15.4.2013

12-kautta Kirittäriä edustanut Johanna ”Manni” Vikman on joukkueen ensi kauden kapteeni. Pelinjohtaja Armi Ahola valitsi kapteenit tällä kertaa itse, ilman äänestystä. Kapteeniston täydentävät Laura Nuutinen ja Tiina Tolonen.

– Uusien pelaajien olisi ehkä vielä tällä hetkellä ollut vaikea äänestää kapteenistosta ja koin, että joukkue tarvitsee vahvan jalustan mistä kauteen ponnistetaan.  Tämän kolmikon tunnen hyvin ja tiedän miten he toimivat painetilanteessa ja joukkueessa yleensä. Sopivasti erilaiset persoonat, jotka varmasti nauttivat myös joukkueen luottamusta, valaisi Ara auktoritääristä päätöstään.

– Tämä on suuri kunnia ja vaativa tehtävä ja yksi pesisurani kohokohdista. Monta vuotta olen kampanjoinut omien äänieni puolesta ja nyt se valinta sitten tuli, naurahtaa Johanna Vikman.

Varakapteenit Nuutinen ja Tolonen totesivat, että  parempaa kapteenia Kirittäret eivät olisi voineet saada. Manni olisi saanut molempien äänet perinteisessä äänestyksessä, kaksikko kertoi. Kapteeniston toiveena on johtaa joukkuetta, jossa kunnioitamme toisiamme, kunnioitamme vastustajaa ja kunnioitamme peliä. Mutta emme nöyristele.

Viimeaikaisia uutisia