Otteluennakko Kirittäret –Viinijärven Urheilijat

 – Superpesis, Yleinen

29.7.2014 Runkosarjan loppu häämöttää, ja Kirittärillä on jäljellä vielä neljä peliä ennen puolivälierien alkua. Keskiviikkona Hippokselle saapuu Viinijärven Urheilijat, joka on sarjataulukossa kuudentena. Kirittäret pelasivat viime viikolla kolme ottelua neljässä päivässä. Viikonlopun ajan joukkue piti vapaata yhteistreeneistä, ja on palannut alkuviikon aikaan lajitreenien pariin. Maanantai ja tiistai onkin harjoiteltu kahdesti päivässä, keskittyen sekä ulko- että […]

29.7.2014

Runkosarjan loppu häämöttää, ja Kirittärillä on jäljellä vielä neljä peliä ennen puolivälierien alkua. Keskiviikkona Hippokselle saapuu Viinijärven Urheilijat, joka on sarjataulukossa kuudentena.

Kirittäret pelasivat viime viikolla kolme ottelua neljässä päivässä. Viikonlopun ajan joukkue piti vapaata yhteistreeneistä, ja on palannut alkuviikon aikaan lajitreenien pariin. Maanantai ja tiistai onkin harjoiteltu kahdesti päivässä, keskittyen sekä ulko- että sisäpelitoistoihin.

”Olemme pitäneet treenit lyhyinä, sillä viime viikon urakointi painaa vielä jonkin verran jaloissa, ja helteet tuovat oman lisänsä harjoitusten ja pelien kuormittavuuteen”, kertoo Nalle Viljanen.

”Viinijärvi on pelannut meitä vastaan hyvin. Pelasimme kauden alussa vieraspelin heitä vastaan, ja tuo ottelu venyi aina supervuoropariin asti”, muistelee Viljanen.

Viinijärven joukkue on antanut tällä kaudella kolmanneksi vähiten juoksuja omasta ulkokentästään. Tiiviimpää ulkopeliä ovat pelanneet vain Lapuan Virkiä ja Kirittäret. Tiistaina tullaan varmasti näkemään tiukkaa ulkopeliä molemmilta joukkueilta.

”Lähdemme runkosarjan loppua kohti terävöittämään otettamme ja tekemään pieniä tarkennuksia ja hiomaan peliä kohti puolivälieriä. Myös pitkään kokoonpanosta poissaollut Marjukka Urpelainen on päässyt treenaamaan jo kovemmilla tehoilla, ja hänet saataneen lähiviikkojen aikana takaisin kokoonpanoon”, jatkaa Nalle.

Viinijärven joukkueesta kannattaa seurata  lyöjäjokeri Saara Suomalaista, joka on tällä hetkellä lyöjätilaston kolmantena 46 löydyllä juoksulla. Myös kesken kauden lukkariksi nostettu Mari Mantsinen on pelannut erittäin hyvin.

”Saara Suomalaisen lyönnit tulee pelata erityisen tarkasti, jottei hän pääse yllättämään meitä”, summaa Viljanen.

Kirittäret – Viinijärven Urheilijat pelataan Hippoksella 30.7. klo 18.00.

Tervetuloa!

Viimeaikaisia uutisia