Otteluennakko Kirittäret-Lapuan Virkiä

 – Superpesis, Yleinen

24.7.2014 Kirittärien peliviikko päättyy perjantaina, kun Lapuan Virkiä saapuu Hippokselle. Joukkueille kauden kohtaaminen on kolmas. Aiemmat ottelut ovat päättyneet kotijoukkueiden voittoon, Kirittäret voittivat Hippoksella kesäkuun lopussa ja Virkiäläiset Lapualla heinäkuun alussa. ”Viimeksi kun voitimme kotona Lapuan, emme tehneet ulkopelivirheitä. Lapualla ollessamme taas annoimme juoksuja räpylästä, mitä ei Lapuan tasoista joukkuetta vastaan saa tapahtua, jos aikoo […]

24.7.2014

Kirittärien peliviikko päättyy perjantaina, kun Lapuan Virkiä saapuu Hippokselle. Joukkueille kauden kohtaaminen on kolmas. Aiemmat ottelut ovat päättyneet kotijoukkueiden voittoon, Kirittäret voittivat Hippoksella kesäkuun lopussa ja Virkiäläiset Lapualla heinäkuun alussa.

”Viimeksi kun voitimme kotona Lapuan, emme tehneet ulkopelivirheitä. Lapualla ollessamme taas annoimme juoksuja räpylästä, mitä ei Lapuan tasoista joukkuetta vastaan saa tapahtua, jos aikoo voittaa”, kertoo Nalle Viljanen peliin valmistautumisesta.

Tältä viikolta Kirittäret ovat keränneet jo kuusi pistettä, ja pistekoria olisi tavoitteena kartuttaa myös Virkiäläisten kustannuksella.  ”Jos haluamme pelata voitosta, täytyy pelirohkeutta löytyä. Ihan perussuorituksilla emme sarjakärkeä vastaan pärjää, vaan tarvitsemme rohkeita ratkaisuja niin sisä- kuin ulkopeliinkin”, jatkaa Nalle.

Lapuan joukkue on tasainen ja onnistujia löytyy laajalta rintamalta. Lyöjäjokerit Maija Kaappola ja Janette Lepistö pitävät hallussaan lyöjätilaston kärkipaikkoja. Lyötyjä juoksuja parivaljakolla on tältä kesältä yhteensä jo 97. Etenijätilastoa johtaa kotijoukkueen Virpi Hukka, mutta lapualaisista Emmi Viitala ja Paula Saloranta seuraavat tiukasti perässä. Tehopistetilastossa kaikki palkintosijat ovat myös pohjalaisnaisten hallussa: Lepistö, Kaappola sekä Elina Mäki ovat olleet erittäin tehokkaita tällä kaudella.

”Odottamalla ja katsomalla ei huomista ottelua voiteta, vaan pelata pitää uskaliaasti. Jos se ei onnistu, niin sitten se ei onnistu, mutta varovaisia emme voi olla. Raumaa vastaan saimme hyviä onnistumisia koviin lyönteihin niin vaihto- kuin kotiutustilanteissakin”, kertoo Viljanen.

Tällä kaudella Lapuan Virkiä on kokenut ainoan tappionsa juuri Kirittäriä vastaan, joten odotettavissa on varmasti korkeatasoinen ja jännittävä kärkikamppailu.

Kirittäret – Lapuan Virkiä pelataan Hippoksella perjantaina 25.7. klo 18.00. Tervetuloa!

Viimeaikaisia uutisia