Vihti jätettiin pisteittä Hippoksella

– Superpesis, Yleinen

22.7.2014 Aurinkoinen sää helli katsojia ja pelaajia, kun Kirittäret ja Vihdin Pallo ottivat mittaa toisistaan Hippoksella järjestetyssä hyväntekeväisyysottelussa. Ottelun yhteistyökumppanit lahjoittivat jokaisesta katsojasta 1,80 euroa lasten liikunnan tukemiseen. Tällä tuella järjestetään tulevan lukuvuoden aikana maksuttomia pallokerhoja 1-4 –luokkalaisille tytöille. Kirittäret kiittävät yhteistyökumppaneitaan sekä jokaista, 1583 katsojaa!Ensimmäisen jakson Vipattaret aloittavat sisävuorolla. Peli on varsin tunnustelevaa ja […]

22.7.2014

Aurinkoinen sää helli katsojia ja pelaajia, kun Kirittäret ja Vihdin Pallo ottivat mittaa toisistaan Hippoksella järjestetyssä hyväntekeväisyysottelussa. Ottelun yhteistyökumppanit lahjoittivat jokaisesta katsojasta 1,80 euroa lasten liikunnan tukemiseen. Tällä tuella järjestetään tulevan lukuvuoden aikana maksuttomia pallokerhoja 1-4 –luokkalaisille tytöille. Kirittäret kiittävät yhteistyökumppaneitaan sekä jokaista, 1583 katsojaa!Ensimmäisen jakson Vipattaret aloittavat sisävuorolla. Peli on varsin tunnustelevaa ja ulkopeli tarkkaa. Kolmostilanteita ei nähdä kummaltakaan joukkueelta. Toisessa vuoroparissa Vihdin Saara Palomäki puhkaisee kakkosrajan, mutta Laura Nuutinen pelastaa tilanteen, ja Palomäki etenee lyönnillään vain kakkoselle. Juoksutili ei kuitenkaan vielä vierailta aukea. Omalla tasoittavallaan Kirittäret rakentavat kärjellä ajolähtötilanteen. Ensimmäinen kotiutusyritys päättyy paloon, mutta heti perään Emma Nieminen kotiuttaa välilyönnillään kolme juoksua ottelussa tuoneen Virpi Hukan.Seuraavat juoksut nähdään myös kotijoukkueen toimesta kolmannen vuoroparin tasoittavalla. Ensiksi Tiina Tolonen kotiuttaa Hukan ja tilanne on 2-0. Maiju-Riikka Koponen astelee purkamaan jatkunutta ajolähtötilannetta, ja napakalla kakkosrajan läpilyönnillään kotiuttaa sekä Niemisen että Tolosen ennättäen itse kakkoselle. Tilanne on jo 4-0. Vierasjoukkue ei jää kuitenkaan juoksuitta, sillä neljännen aloittavallaan Emma Tapanen kotiuttaa Petra Pihlströmin. Jakso kotijoukkueelle 4-1.Toinen jakso alkaa Kirittärien juoksutehtailulla. Yhden palon ajolähtötilanteessa Tolonen kotiuttaa jälleen Hukan, Iina Valkeejärvi Niemisen ja Koponen Anderssonin. Vielä Jenna Hakkarainen lyö pallon väliin ja Noora Patrikainen ehtii kotipesään. Kotijoukkueen suoritukset ovat erittäin hyviä. Omalla sisävuorollaan Vipattaret vastaavat vaisusti, eivätkä saa etenijää edes kakkospesälle. Toisessa vuoroparissa Emma Nieminen kaunistelee kohti kakkospolttajaa suuntautuneella lyönnillään lukemiksi 5-0, kun pallo sirvahtaa polttajan räpylästä eikä ulkokenttä reagoi kiinniottoon tarpeeksi nopeasti. Kotiin kiiruhtaa Mira Kolehmainen. Jakson lopuksi Vihdin joukkue saa rakennettua vielä tilanteita, mutta ei juoksuja. Toinen jakso päättyy kotijoukkueen voittoon 5-0.Kotijoukkueen ulkopeli oli läpi ottelun tarkkaa ja huolellista. Myös sisäpelissä suoritukset olivat erittäin hyviä. Palkinnot pelissä jaettiin Vipattarista Saara Palomäelle sekä lukkari Annika Främille. Kotijoukkueesta palkittiin kolme juoksua lyönyt Maiju-Riikka Koponen sekä Emma Nieminen.Pelin tauolla lapsille oli järjestetty monipuolista ohjelmaa lyöntien, kunnarijuoksun ja erilaisten pesisrastien merkeissä. Kymmeniä lapsia kokoontuikin tutustumaan pesiksen saloihin. Kirittärien pelit jatkuvat heti huomenna vierasottelulla Raumaa vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina, jolloin vastustajaksi saapuu sarjajohtaja Lapuan Virkiä. Ottelupöytäkirja