fbpx

Otteluennakko su 23.08. klo 17:00 Kirittäret – Hyvinkää

Ottelussa on panosta eri tilastovoitoista kamppailtaessa ja Hyvinkäällä erityisesti taistelussa sijasta 4. Runkosarjan päätösottelu on viimeinen, missä käyvät kausikortit ja yritysliput.

Kirittärien runkosarjan päättävä kolmen pelin tiukka härkäviikko (kaupan päälle edellinen tuplapeliviikonloppu) päättyy kotipeliin Hippoksella Hyvinkään Tahkoa vastaan. Huimassa kotiutuslyöntitaistelussa Kirittäret varmistivat runkosarjan voiton, mutta panosta riittää taistelussa tilastojen kärkisijoista ja jopa voitoista. Hyvinkäällä tilanne on selkeä: Pauliina Harinen tarvitsee 3 lyötyä lyöjätilaston voittoa varten ja toisaalta todennäköisesti vain 3p voitto Kirittäristä varmistaisi kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle Lapuan pelatessa viimeisen ottelunsa Joensuussa (Hyvinkää tarvitsee sijaan 4. yhtä monta pistettä kuin Lapua saa Joensuusta).

Harvian otteluennakossa on tällä kertaa haastateltavana Siri Eskola, katso tästä

Runkosarjan viimeisessä ottelussa kelpaavat siis vielä yritysliput sekä kausikortit. Pudotuspeleissä kelpaa ainostaan VIP-kausikortti. Nettilipun otteluun voi ostaa tästä

#yhdessähuipulla2020 #harvia #otteluennakko

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Pesäpalloliitto siirtää 2021 talvikauden aloitusta

Alkuperäisen ohjelman mukaisia Halli-SM-otteluita ei pelata, vaan Pesäpalloliitto tavoittelee miesten ja naisten osalta tiiviimpää kokonaisuutta pelattavaksi maalis-huhtikuussa. Myös tammikuussa Poriin suunniteltu Tammi-cup siirtyy, Pesäkarhujen tiedotteen mukaan turnaus pelataan 2022.

Lue lisää »