Nettilippu.fi ja Kirittäret yhteistyöhön, pääsyliput netistä Kirittärien kotiotteluihin

31.3.2017

Jyväskylän Kirittäret ja nettilippu.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Kirittärien ottelutapahtumissa voi muutenkin maksaa ensi kesänä kortilla.

Jyväskylän Kirittäret ja nettilippu.fi ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Nettilippu.fi on suomalainen, Mikkelistä kotoisin oleva tapahtumien pääsylippujen hallinta- ja myyntijärjestelmä. Yhteistyön myötä Kirittärien kotiotteluihin naisten Superpesiksessä voi ostaa pääsylipun netistä ilman kirjautumispakkoa.

Myynnissä ovat jo nyt kaikki Kirittärien runkosarjassa pelattavien kotiotteluiden pääsyliput. Superpesiskausi alkaa tiistaina 9.5.


“Nettilippu.fi :n kautta pääsylipun ostaminen ennakkoon on helppoa, uskomme tämän olevan hyvä lisä palveluissamme tulevalla kaudella”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko toteaa. Kirittärien ottelutapahtumissakin palvelu paranee entisestään, kun ostoja pystyy tekemään pankki- tai luottokortilla ja uutena mahdollisuutena ostaa liput mobiililla suoraan puhelinlaskuun.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Otteluennakko su 09.08. Kirittäret – Tampere klo 17

Kirittärien otteluruuhka jatkuu yhden välipäivän jälkeen taas Hippoksella su 09.08. klo 17 Manse PP vastaan. Katso Harvian otteluennakosta Jutta Myllyniemen mietteet tulevaan peliin. Myös superpesis.fi huomioi sunnuntain huippupelin uutisessaan https://www.superpesis.fi/uutiset/kirittaret-on-kaivannut-kovia-peleja-ja-nyt-se-niita-saa-manse-pp-hippoksella-ja-ruudussa-sunnuntaina/

Lue lisää »

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärissä

Vesa Rantanen jatkaa Kirittärien fysiikka- ja nopeusvalmentajana vuoden mittaisella sopimuksella. Myös Kirittärien ja @_jku_ välinen yhteistyö jatkuu. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Vesan panokseen urheilijoiden kehittämisessä ja on hienoa saada jatkaa

Lue lisää »