Kirittärien C-tytöt aloittaneet upeasti Nuorisoleirin

23.7.2019 

Hyvinkäällä tällä viikolla pidettävä pesäpallon valtakunnallinen Nuorisoleiri on alkanut Kiri&Kirittäret ry:n C-tytöiltä erinomaisesti. Joukkue on pelannut 4 peliä, joista se on voittanut kolme.

Kirittärien C-tyttöjen pelinjohtaja Riina Kankaanperä on valittu Idän C-tyttöjen pelinjohtajaksi torstaina pelattavaan arvo-otteluun. Onnittelut Riina!

Nuorisoleirillä pelataan C-ikäisten Suomen mestaruuksista sekä tytöissä että pojissa. Leiri päättyy lauantaina pelattaviin loppuotteluihin ja leirin ohjelmassa on myös virallisena leiriotteluna perjantaina jo klo 13 pelattava naisten superpesisottelu Hyvinkään Tahko – Kirittäret.

Kiri&Kirittäret C-poikinen ykkösjoukkue pelaa kilpasarjan B-lohkossa takanaan 2 voittoa ja 2 tappiota.

Linkki C-tyttöjen kilpasarjan tulospalveluun

Linkki Kirittäret C-tyttöjen otteluohjelmaan

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Otteluennakko su 09.08. Kirittäret – Tampere klo 17

Kirittärien otteluruuhka jatkuu yhden välipäivän jälkeen taas Hippoksella su 09.08. klo 17 Manse PP vastaan. Katso Harvian otteluennakosta Jutta Myllyniemen mietteet tulevaan peliin. Myös superpesis.fi huomioi sunnuntain huippupelin uutisessaan https://www.superpesis.fi/uutiset/kirittaret-on-kaivannut-kovia-peleja-ja-nyt-se-niita-saa-manse-pp-hippoksella-ja-ruudussa-sunnuntaina/

Lue lisää »