Viisi pelaajaa Kirittäristä Itä-Länsiin

 – B-tytöt, Superpesis

25.6.2018 Kirittärien naisten superpesisjoukkueesta valittiin viisi pelaajaa Itä-Länsi –tapahtumaan Joensuuhun. Emma Nieminen, Virpi Hukka, Eeva Mäki-Maukola ja Marjukka Urpelainen pelaavat Idän naisten riveissä ja nopea kärkipelaaja Ella Korpela nähdään B-tyttöjen arvo-ottelussa. Emma Nieminen lunasti lippunsa Joensuuhun jo kesäkuun alussa, kun hänet valittiin naisten superpesiksen toukokuun pelaajaksi. Valinta oli Niemiselle jo kuudes, mutta arvo-ottelu ei ole […]

25.6.2018

Kirittärien naisten superpesisjoukkueesta valittiin viisi pelaajaa Itä-Länsi –tapahtumaan Joensuuhun. Emma Nieminen, Virpi Hukka, Eeva Mäki-Maukola ja Marjukka Urpelainen pelaavat Idän naisten riveissä ja nopea kärkipelaaja Ella Korpela nähdään B-tyttöjen arvo-ottelussa.

Emma Nieminen lunasti lippunsa Joensuuhun jo kesäkuun alussa, kun hänet valittiin naisten superpesiksen toukokuun pelaajaksi. Valinta oli Niemiselle jo kuudes, mutta arvo-ottelu ei ole menettänyt hohtoaan Kirittärien kapteenin silmissä.

– Huikeaa päästä osallistumaan valtakunnan huippupelaajien kanssa Itä-Länsiin! Oma peli on rullannut kevätkierroksella tosi hyvin, vaikka olenkin viettänyt pitkästä aikaa talvikauden matkapelaajana. Meidän koko joukkue on pelannut hyvin nyt sarjan alkuun ja on ollut hienoa, että olen voinut olla ratkomassa tiukkoja tilanteita joukkueeni hyväksi, kapteeni Nieminen myhäilee.

Marjukka Urpelainen on Itä-Länsi –otteluiden suhteen joukkueen konkari yhdeksällä valinnalla. Joukkueen kokenein pelaaja lähtee kuitenkin rauhallisin mielin kohti viikonlopun peliä.

– Itä-Länsissä on aina oma tunnelmansa. Kun maan huippupelaajat kokoontuvat yhtä aikaa samalle kentälle, ei voi ikinä tietää, miten ottelu tulee päättymään. Odotan tänäkin vuonna tasaista taistoa, mutta kyllä Itä vie tänä vuonna voiton, Urpelainen lupaa.

Tällä hetkellä etenijätilaston ykkösnaisena kiitävä Virpi Hukka on kuntoutunut viime kauden ikävän loukkaantumisen jälkeen elämänsä pelikuntoon. Hukalle tämä valinta on jo viides.

– Itä-Lännet on aina ollut yksi pesiskesän kohokohdista. Huikea tunnelma ja kaikki pesisihmiset samassa paikassa on ollut aina mieleenpainuva kokemus, Hukka summaa.

Eeva Mäki-Maukolalle Joensuun Itä-Lännet ovat erityinen tapahtuma monesta syystä. Ensinnäkin Mäki-Maukola pelaa pitkästä aikaa Idän paidassa kahden Raumalla vietetyn vuoden jälkeen. Toiseksi Joensuulähtöinen ”Mäkkäri” pääsee pelaamaan uudistetulle kotistadionilleen. 

– Valinta lämmittää tänä vuonna erityisen paljon, sillä pääsen pelaamaan takaisin Mehtikselle (nyk. Kerubi stadion). Paikalla on varmasti paljon ystäviä ja sukulaisia, joten fiilis tulee olemaan itsellä varmasti korkealla. Joensuun tyttönä on myöskin kiva vetää pitkästä aikaa Idän pelipaita päälle, Mäkkäri toteaa.

Kirittärien nopea kärkietenijä Ella Korpela on vielä b-ikäinen ja hän edustaakin Idän b-tyttöjen joukkueessa Kirittäriä.

– Mukava päästä pelaamaan vielä junnupelejä, vaikka arjessa pääpaino onkin pitkälti superin mukana. Tämän kesän jälkeen junnupelit ovatkin ohi, joten näistä mahdollisuuksista pitää osata nauttia, Korpela summaa.

Kirittäret pelaa vielä yhden ottelun ennen Itä-Länsiä. Torstaina 28.6. klo 18:00 Hippokselle sarjaa johtavan Kirittärien vieraaksi saapuu Rauman Fera. Pelissä otteluisäntänä toimii Keskisuomalainen,joka tarjoaa kaikille kestotilaajille kaksi lippua yhden hinnalla tekstiviestietua näyttämällä (Tarkemmat ohjeet oheisessa kuvassa).

Viimeaikaisia uutisia