Kirittäret voittoon myös Viinijärvellä, keskiviikkona hyväntekeväisyyspelissä vastassa Lapua

– Superpesis, Yleinen

27.7.2015 Kirittäret jatkoi vahvaa tekemistään sunnuntaina vierasottelussa Viinijärvellä. Kahdeksas peräkkäinen voitto ja tappioton heinäkuu sai jatkoa kun ViU kaatui puhtaasti jaksoin 2-0.Kirittäret jatkoi vahvaa tekemistään sunnuntaina vierasottelussa Viinijärvellä. Kahdeksas peräkkäinen voitto ja tappioton heinäkuu sai jatkoa kun ViU kaatui puhtaasti jaksoin 2-0.Kolmen pisteen voiton seurauksena Kirittäret porskuttaa superpesiksen sarjajohtajana Lapuan Virkiän hengittäessä tiukasti niskaan.Sunnuntaisessa Viinijärvi-ottelussa […]

27.7.2015

Kirittäret jatkoi vahvaa tekemistään sunnuntaina vierasottelussa Viinijärvellä. Kahdeksas peräkkäinen voitto ja tappioton heinäkuu sai jatkoa kun ViU kaatui puhtaasti jaksoin 2-0.Kirittäret jatkoi vahvaa tekemistään sunnuntaina vierasottelussa Viinijärvellä. Kahdeksas peräkkäinen voitto ja tappioton heinäkuu sai jatkoa kun ViU kaatui puhtaasti jaksoin 2-0.Kolmen pisteen voiton seurauksena Kirittäret porskuttaa superpesiksen sarjajohtajana Lapuan Virkiän hengittäessä tiukasti niskaan.Sunnuntaisessa Viinijärvi-ottelussa olosuhteet eivät olleet helpot. Vettä oli satanut koko päivän ja satoi myös läpi ottelun. Etenkin mailanvarressa suoritusten piti olla laadukkaita ja myös riittävän yksinkertaisia. Kirittäret lähti otteluun erittäin hyvin valmistautuneena ja joukkue toteuttikin sovittua sisäpelitaktiikkaa erinomaisesti. Avausjakson jyväskyläläiset veivät selkeästi juoksuin 4-1, jakson hahmoja olivat kaksi juoksua lyönyt Aino-Kaisa Mantere sekä huikean syöksykopin ajolähtötilanteessa ulkopelissä esittänyt Virpi Hukka.

Toiselle jaksolle kotijoukkue ViU otti lentävän lähdön mennen heti 1.vuorossa 2-0 johtoon. Kirittäret ei kuitenkaan tästä säikähtänyt, vaan tuli Tiina Tolosen kahden kotiutuksen johdolla rinnalle ja ohikin vielä harhaheitolla. Toisella jaksolla väännettiin tasaisesti loppuun saakka ja lopulta jakso Kirittärille juoksuin 4-3. Tolonen löi jaksossa kolme juoksua ja palkittiinkin ansaitusti vierasjoukkueen parhaana. Kakkospalkinnolla Kirittäristä muistettiin hyvin kentälle mennyttä Mira Kolehmaista.

Ehjä kokonaisuus ja hyvä vieraspeli meiltä. Viinijärvi on laadukas joukkue ja etenkin kolmostilanteissa heidän ulkokenttäänsä vastaan pitää tehdä erittäin kovia suorituksia. Joukkueemme osoitti tänäänkin sinnikkyyttä. Vaikeissa olosuhteissa osattiin keskittyä olennaiseen ja etenkin toisen jakson nousu voittoon tappiotilanteesta lämmittää mieltä, kuten myös erittäin hyvä pelin aloitus”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen toteaa.Keskiviikkona Kirittäret pyrkii jatkamaan voittoputkeaan koti-Hippoksella. Haaste on kovin mahdollinen, kun vieraaksi saapuu sarjakakkonen Lapua. Panoksia ottelusta ei tule puuttumaan, pelataan jopa runkosarjan voitosta. Otteluun on vapaa pääsy, se on hyväntekeväisyysottelu ja jokaisesta katsojasta 2000 katsojaan asti maksetaan hyväntekeväisyyspottiin 2,25 euroa. Tapahtuman tuotto ohjataan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Jyväskylän paikallisyhdistyksille.
Tuotolla järjestetään maksuttomia urheilukerhoja 5-8 vuotiaille lapsille.
Kirittäret – Lapua alkaa keskiviikkona klo 18.00.