Sunnuntaina Viinijärven kimppuun

 – Superpesis, Yleinen

26.7.2015 Kirittäret matkaa sunnuntaina Viinijärven Pallokentälle taistelemaan naisten Superpesiksen sarjapisteistä. Alla on seitsemän peräkkäistä voittoa ja runkosarjan loppusuora on juuri nyt kiivaimmillaan.Lauantaina Kirittäret piti vapaata yhteisharjoituksista ja jokainen pelaaja hoiti omalla tavallaan palauttavan harjoituksen perjantain pelistä. Pelinjohtaja Nalle Viljanen haluaa joukkueensa jatkavan tiivistä ulkopeliä ja tekevän muutamia tarkennuksia sisäpeliinsä. ”Viinijärven kärki on hyvä. Vaihtajajokerina Laura Määttä on […]

26.7.2015

Kirittäret matkaa sunnuntaina Viinijärven Pallokentälle taistelemaan naisten Superpesiksen sarjapisteistä. Alla on seitsemän peräkkäistä voittoa ja runkosarjan loppusuora on juuri nyt kiivaimmillaan.Lauantaina Kirittäret piti vapaata yhteisharjoituksista ja jokainen pelaaja hoiti omalla tavallaan palauttavan harjoituksen perjantain pelistä. 
Pelinjohtaja Nalle Viljanen haluaa joukkueensa jatkavan tiivistä ulkopeliä ja tekevän muutamia tarkennuksia sisäpeliinsä. ”Viinijärven kärki on hyvä. Vaihtajajokerina Laura Määttä on tehnyt tilanteita kovalla prosentilla, Eeva Mäki-Maukola ja Riikka Karppinen ovat hyviä sisäpelaajia. Lisäksi hallitseva lyöjäkuningatar Saara Suomalainen on otettava tarkasti. Meidän on otettava tietyt Viinijärven vahvuudet huomioon ulkopelissämme ja jatkettava hyvää toimintaa puolustuspelissä. Sisällä taas merkittävää on pärjätä Vinkun lukkarin Niina Härkösen kanssa ja samalla myös parannettava esimerkiksi ensimmäisten vaihtolyöntien laatua”, Viljanen ennakoi sunnuntain ottelua. 
Viimeaikaisia uutisia